GDPR obrazac, Google Classroom
Centar iLab je voditelj obrade osobnih podataka te će obrađivati spomenute podatke u ovdje navedenu svrhu.

Svrha korištenja imena vašeg djeteta na Google Classroom platformi je individualizirani pristup svakome djetetu i obitelji kroz pružanje podrške online putem za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 virusom. Ime djeteta bit će vidljivo drugoj djeci (roditeljima) u istome razredu.
 
Potpisom ove Privole potvrđujem da sam informiran o identitetu voditelja obrade osobnih podataka te o svrsi obrade za koju su podaci namijenjeni. S tim u svezi, razumijem da u svako doba mogu dopuniti, izmijeniti ili brisati osobne podatke kao i odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade podataka.

NAPOMENA: Cijeli program ostaje trajno pohranjen na Google Classroom platformi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ovdje upišite ime i prezime svoga djeteta. *
Ovdje upišite svoje ime i prezime (roditelja, skrbnika) *
Stavljanjem kvačice opciju slobodno i izričito, sukladno članku 7. Opće uredbe o zaštiti podataka (EU 2016/679) dajete suglasnost:
Stavljanjem kvačice potvrđujete da razumijete da sav materijal, a pogotovo onaj na kojem su vidljive osobe (dijete, roditelj, stručna osoba, njihova imena, lica i drugi podaci) ne smijete dijeliti s osobama van vašega razreda odnosno trećim osobama (npr. na društvenim mrežama, roditeljima koji nisu u našem programu i sl.). Materijal se smije dijeliti samo uz pismeno odobrenje osoba čiji su podaci vidljivi. Sav materijal je vlasništvo Centra iLab osim ako nije drugačije na samome materijalu naznačeno.
Današnji datum: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga iLab. Report Abuse