Yhdistelmän tarkastuspyyntö
Täyttämällä tämän lomakkeen, suostut siihen että pentueesi tiedot julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla. Yhdistelmä poistetaan kotisivuilta kasvattajan tahdosta. Poistoa voit pyytää laittamalla jalostustoimikunnalle sähköpostia.
Tämän lomakkeen pohjalta jalostustoimikunta tarkastaa täyttääkö kyseinen yhdistelmä rotuneuvottelussa sovitun jalostuksen toimintaohjeen.  Yhdistelmän tarkastus on voimassa yhden kalenterivuoden, joten voit tehdä tarkastuspyynnön hyvissä ajoin ennen suunniteltua astutusta.

Tähdellä merkityt kohdat (ensimmäiset kaksi sivua) ovat pakollisia, kolmas sivu auttaa kartoittamaan yhdistelmän muita mahdollisia riskejä. Täyttämällä koko lomakkeen, jalostustoimikunta välittää sinulle ne tiedot yhdistelmästä, jotka ovat jalostustoimikunnalla ja jotka voivat mahdollisesti vaikuttaa jalostuspäätökseesi. Varmistathan vielä että yhdistelmän koirista on täytettynä myös terveystietolomakkeet.
Yhdistelmä julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla pentulistan "suunnitelmissa" kohdassa
Jalostustoimikunta vastaa yhdistelmän tarkastuspyyntöön mahdollisimman nopeasti.  
Jos vastaus ei ole tullut ennen astutusajankohtaa, niin varmistathan jalostustoimikunnalta (jalostustoimikunta@lagottoromagnolo.fi), että yhdistelmä on käsittelyssä.

Voit täydentää lomakketta, kunnes yhdistelmä kirjataan suunniteltuihin pentueisiin. Kun lähetät kyselyn saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset tarvittaessa muokkaamaan vastauksiasi.

HUOM! Lomake toimii parhaiten Edge, Chrome, Opera tai Firefox-selaimella.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Kasvattajan nimi *
Kasvattajan osoite *
Kasvattajan sähköpostiosoite *
Kennelnimi
Kasvattaja on Suomen Lagottoklubin jäsen *
Uroksen omistajan sähköpostiosoite *
toimitamme yhdistelmän tarkastuspäätöksen myös uroksen omistajalle
Pentueen arvioitu syntymäkuukausi *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy