"Édes utcák" szentgotthárdi házválasztó
2019 adventjében hagyományteremtő szándékkal egy határon átnyúló karácsonyi mézeskalács terepasztalt építünk. A terepasztal közös elkészítésére várjuk Szentgotthárd, Lendva és a környékbeli települések lakosait, munkahelyi- és baráti közösségeit, családjait és civil szervezeteit, hogy közösen építsük fel településeink legszebb épületeit és legfontosabb nevezetességeit mézeskalácsból.
Indítsuk együtt az ünnepi készülődést! 🏘️ Két nagy terepasztalt állítunk fel, melyek Szentgotthárd és Lendva központját ábrázolják, ezek mellett a környező települések szimbolikus épületei beküldését is várjuk. ⛫ Épületeken kívül más tereptárgyak (fák, szobrok, járókelők) elkészítésére is lehetőség van.
A jelen jelentkezési lapon csak a szentgotthárdi épületek közül lehet válogatni. A lendvai épületek itt érhetők el: www.bit.ly/prijava_LEND

**************************** A JELENTKETÉSI LAP A KÖVETKEZŐ OLDALON ÉRHETŐ EL - kérjük, a továbbkattintás előtt olvassa el az alábbi részvételi útmutatót! ****************************

💡 RÉSZVÉTEL MENETE:
* A részvétel mindenki számára nyitott, de jelentkezéshez kötött. Jelentkezni az alábbi kérdőív online vagy papír alapú kitöltésével lehet (lent, a "következő" gombra kell kattintani).
* Maximum három ház választható az alábbi listából, de meg tudják jelölni, hogy melyiket készítenék el legszívesebben. Amennyiben más épületet szeretnének megformázni, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot!
* A jelentkezési lap beérkezését követően munkaidőben (H-P, 8-17) 2 órán belül, hétvégéket, szabadnapokat követő első munkanapon 10 óráig visszajelzünk és megerősítjük az épület elérhetőségét.
* A foglalás megerősítését követően a lefoglalt épületet töröljük a listából, így mások számára az már nem lesz elérhető.

💡 ÉPÜLETEK ELKÉSZÍTÉSE:
* A mézeskalácsházak építéséhez, díszítéséhez kapcsolódóan - több díszítő alkalmat és kísérő programot is szervezünk, melyre mindenkit szeretettel várunk.
* A részvétel azonban nem kötelező, a házakat otthon, barátokkal is el lehet készíteni - hiszen a program lényege, hogy jöjjünk össze 1-2 estére azokkal, akiket szeretünk, készítsük el kisvárosunk egy darabkáját, s érezzük jól magunkat!

💡 TECHNIKAI RÉSZLETEK:
* A mézeskalácsváros egységes utcaképének biztosítása érdekében a választható épületek neve mellett feltüntettük a mézeskalácsház méretét is. Természetesen nem várunk miliméterpontos alkotásokat, csak az a fontos, hogy a házak egymáshoz viszonyított arányai nagyjából megmaradjanak.
* FIGYELEM! A házfalak elkészítését a szervezők nem tudják biztosítani, kérjük azok otthoni kisütését és elkészítését.
* A házfalak otthoni kisütését kérjük azoktól is, akik valamely általunk szervezett alkalmon részt vesznek.
* Azonban a közös díszítő alkalmon díszítéshez alapanyagokat (cukormáz, díszek, stb.) biztosítunk.
* A mézeskalácsvárost olyannak tervezzük mint amilyen a mindennapokban, de kreatív megoldásoknak (pl.: figuráknak az ablakokban) vagy karácsonyi díszítésnek is kifejezetten örülünk. Üzletek neveit, logóit kérjük, csak azon esetben jelenítsék meg, amennyiben Önök az adott üzletek munkatársai.

💝 TEGYÜNK JÓT karácsony előtt!
A mézeskalács épületeket árverezésre bocsátjuk, melyből befolyt összeget a Karitász családsegítő munkája céljaira ajánljuk fel.

💲 ÁRVEREZÉS menete:
* Folyamatos licitlehetőség (a lendvai kiállításmegnyitótól), végső licitek megtehetők: december 21. 14:00 (személyesen)
* Az árverezés után a liciten megvásárolt épületek elvihetők (december 21., 23.)
* Fizetés csak készpénzben lehetséges!
* Az árverezést követően a befolyt összeget maradéktalanul átadjuk a Karitász képviselőjének.

Sok szeretettel várjuk jelentkezését!

Üdvözlettel,
MURABA ETT
muraba.egtc@gmail.com
+36-94-553-070
Programnaptár
Adatkezelési tájékoztató *
Az űrlap tartalma, így a kért személyes adatok köre kizárólag a rendezvény megszervezéséhez szükségesek. * Adatkezelő: MURABA ETT (9970 Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11.) * Az adatkezelés célja: a rendezvény megszervezése, az alatt és azt követően az ügyfélkapcsolat fenntartása. A MURABA ETT tartózkodik az adatok továbbadásától és kéretlen levelek küldésétől. * A kezelt adatok köre: a jelentkezési lapot kitöltő neve, e-mail címe, telefonszáma - csoportos jelentkezés esetén a csoport neve és tagjai. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jelen "Google űrlap" kitöltését követően az itt rögzített személyes adatok az adatkezelő MURABA ETT tárhelyére érkeznek. A Google Űrlapok alkalmazás használatából kifolyólag a felhasználóra a Google Adatvédelmi és Általános Szerződési Feltételek (https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy) szabályzata irányadónak minősül.
Adatkezelési hozzájárulás *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy