Fysisk aktivitet för barn och unga med funktionsvariationer i Uppland 2020
Välkomna till en studie som undersöker hur barn och unga med funktionsvariationer upplever den organiserade fysiska aktivitet som erbjuds i Uppland år 2020.

Syftet med den här studien är att, som ovan nämnt, undersöka hur barn och unga upplever att tillgängligheten till, möjligheten för och utbudet av organiserad fysisk aktivitet är i Uppland hösten 2020. Studien är ett projektarbete i samarbete med Parasport Uppland, Göteborgs Universitet och MSc Jenny Häggblom. Deltagande i den här studien är frivilligt, det är kostnadsfritt och du är och förblir helt anonym. De svar som anges kommer att användas i utvecklingssyfte där Parasport Uppland i samarbete med kommuner och verksamheter kan påverka vilken typ av förändring som krävs för att flera med funktionsvariationer ska bli mer fysiskt aktiva på sin fritid. Hela studien tar i genomsnitt 10-15 minuter att genomföra.

Om du väljer att fylla i följande enkät manuellt på papper så ombeds du skicka dina svar till följande adress senast den 5 december 2020,
Parasport Uppland
c/o Fyrishov
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

Har du några frågor eller funderingar kring studien, dina resultat eller andra spörsmål är det fritt fram att kontakta projektledare och ansvarig Jenny Häggblom på e-post jenny.haggblom@telia.com. Om du hellre vill kontakta Parasport Uppland direkt med förslag på åtgärder går detta att göra via e-post, psuppland@gmail.com.

Stort tack för att du deltar i denna undersökning! Dina svar är mycket värdefulla för det framtida arbetet med utvecklingen av parasport i Sverige!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy