Espoon Miekkailijat: miekkailukurssit syksy 2020
KURSSISIVU: www.espoonmiekkailijat.fi/kurssit

Espoon Miekkailijat järjestää syyskaudella 2020 useita perus- ja jatkokursseja lapsille, nuorille, aikuisille, perheille ja pyörätuolilla liikkuville.Jos tunnet, että taitosi ovat ruostuneet tai kaipaat miekkailun tehokuuria, silloin tule jatkokurssillemme, jonka ohjelman räätälöimme sinulle aina parhaiten sopivaksi.

Kurssiryhmät ovat perus- ja jatkokurssien ilmoittaumislomakkeessa seuraavat:
1) 5-8 -vuotiaat minizorrot (90€)
2) 9-12 -vuotiaat zorrot (110€)
3) 13-15 -vuotiaat minijuniorit (110€)
4) yli 15 -vuotiaat nuoret ja aikuiset (140€)
5) perhemiekkailuryhmä, 1-2 huoltajaa ja 0-2 lasta 7-15v samasta ruokakunnasta (210 €)
6) pyörätuolimiekkailijat (90€)

Peruskurssit käsittävät aina kaksi tiivistä opetusjaksoa ja tutustumiskäynnin seuran harjoitusvuoroon, jolloin kurssilainen saa tehokkaasti käsityksen nykyaikaisesta, turvallisesta miekkailusta oikeilla miekkailuvarusteilla. Kurssien jälkeen voit liittyä heti seuramme jäsenenä toimintaan sekä osallistua oman ikä- ja tasoryhmäsi harjoituksiin.

Jatkokurssien ohjelma räätälöidään aina osallistujien miekkailukokemuksen ja toiveiden mukaisesti. Mukaan ovat tervetulleita myös kilpamiekkailuun tähtäävät kurssilaiset, joille voidaan antaa enemmän tehokasta kilpailuvalmennusta ja -opastusta.

Kun saamme ilmoittautumisesi ja tarvittavat yhteystietosi, lähetäme sinulle sähköpostissa tarkemman kurssiohjelman ja kurssilaskun maksuohjeineen. Kurssimaksu tulee maksaa seuramme tilille ennen kurssin alkua. Kun olemme vastaanottaneet kurssimaksusi, olet hyväksytty kurssille ja vahvistamme osanottosi.

Ongelmia kurssimaksun kanssa? Espoon Miekkailijoiden Tukirahasto on Aluehallintoviraston (AVI) rahoittama rahasto Espoon kaupungin ja Espoon Miekkailijoiden välisenä sopimuksena, jonka tavoitteena on auttaa vähävaraisten perheiden 7-15 -vuotiaita lapsia ja nuoria, joiden huoltajilla on maksuvaikeuksia lapsen harrastuksen rahoittamisessa. Tukea voidaan myöntää hakemusten perusteella Espoon Miekkailijoiden uusien harrastajien miekkailukurssimaksuihin. Lue lisää ja hae tukea tarvittaessa www.espoonmiekkailijat.fi/tukirahasto

Sairas- tai loukkaantumistapauksessa palautamme kurssimaksusi.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja / päävalmentaja Kimmo Puranen
kimmo.puranen@espoonmiekkailijat.fi
puh. 0500 416 826

ILMOITTAUDU AJOISSA SYYSKAUDEN 2020 KURSSEILLEMME!
TÄYTÄ SEURAAVALTA SIVUILTA MIEKKAILUKURSSIN ILMOITTAUTUMISLOMAKE!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy