Svakodnevni JS kroz svakodnevni React:no slides, just code - meetup u Startit Centru Subotica
U četvrtak, 11. jula, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Dražen Buljovčić koji će nam na zanimljiv način, kroz kodove, predstaviti JS kroz React.

Kako je razvoj konstantan i uz svaku novu verziju određene tehnologije postoje nove apstrakcije koje mogu doneti puno fleksibilnosti u svakodnevnom radu jer pružaju nove alternative za primenu u razvoju potrebno je primenjivati novo znanje i pisati moderan kod kako bi bio podržan što duže i dao dobru podlogu za brze iteracije u daljem razvoju.
Svi novi dodaci u konstantom razvoju softvera se zasnivaju na određenim osnovama bez kojih njihova implementacija ne bi bila moguća.

Ovaj meetup je namenjen svim profesionalcima koji žele da prošire svoj set alata koje mogu direktno primeniti u svom svakodnevnom radu, a takođe i svim osobama koje rade na svom razvoju i s time mogu naći druge detalje koje će im pomoći.

O predavaču

Koristeći višegodišnje iskustvo u radu u Javascript-u i specifično radu u React-u Dražen želi da podeli znanje koje primenjuje i ugrađuje u svaki novi feature na kojem radi. Kao frontend inženjer ima osećaj koliko je važno obratiti pažnju na održivost i dugotrajnost softvera i stvoriti fleksibilnost mogućnosti brze nadogradnje jer je uticaj veoma izražen, bilo da se radi o hobi projektu ili radu na proizvodu koji svakodnevno koristi više hiljada ljudi. Njegov cilj je da priča o tehnologiji i time pomogne sebi, drugim developerima i na kraju krajnjim korisnicima.

Prijave

Događaj je zakazan za 11. jul u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service