Vreau să fiu voluntar la AG 2023 primăvară
Adunarea Generală 2023 primăvară va avea loc la București, în perioada 22-23 aprilie 2023.

Întrucât am revenit la formatul de Adunare Generală care se desfășoară fizic, urmează să găzduim aproximativ 150 de cercetași la București pentru această întâlnire a tuturor Centrelor Locale din țară.

Așadar avem nevoie de o mână de ajutor, dragi voluntari, astfel încât să putem să avem o Adunare Generală bine organizată și să-i primim cum se cuvinte pe cercetașii din celelalte orașe.

Am avea nevoie de sprijinul vostru, atât în perioada Adunării Generale (22-23 aprilie 2023), cât și în săptămâna dinainte sau un pic după eveniment.

Dacă ne puteți sprijini, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Pentru orice întrebări, ne puteți contacta pe numărul  0723 723 827  sau prin email contact@scout.ro.

Vă mulțumim mult!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Nume & Prenume voluntar *
2. Rolul și numele CL din care faci parte: *
3. Vârstă *
4. Numărul de telefon *
5. Pot sprijini, în funcție de nevoie: *
Required
6. Disponibilitate de implicare, perioade *
Required
7. Disponibilitate de implicare, intervale orare *
Te rog sa ne spui care sunt orele, zilele în care ne poți sprijini.
8. Dacă vrei eliberarea unui Certificat de voluntariat, ulterioară evenimentului, te rog să ne scrii serie și nr. buletin.
9. Aspecte relevante legate de implicarea mea ca voluntar (experiența, preferințe etc.)
10. Dacă ai bifat că vrei să oferi cazare, ne ajută să ne scrii detalii: nr. de locuri, adresă completă, condiții, zilele în care poți oferi cazare etc.
Sunt de acord ca datele mele personale, incluzând telefonul și emailul să fie folosite de către ONCR pentru anunțuri și informări despre desfășurarea Adunării Generale 2022 toamnă, pentru a-mi facilita accesul la cazare și interacțiunea cu ceilalți participanți la eveniment
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Organizația Națională Cercetașii României. Report Abuse