Eräkamujen jäseneksi
Eräkamut on Keravan Saviolla toimiva partiolippukunta. Kokoontumispaikkana on Savion nuorisotila Elzun yläkerta. Keravalla toimii partiolippukuntia myös keskustassa ja Ahjossa.

Partion toimintakausi on alkaa koulujen alkaessa syksyllä ja päättyy keväällä koulujen päättyessä. Ryhmät kokoontuvat viikottain ikäryhmittäin. Partion voi aloittaa samana syksynä kun aloittaa ensimmäisellä luokalla koulussa. Nuorin ikäkausi on nimeltään sudenpennut (7-10-vuotiaat). Vanhemmat ikäkaudet ovat seikkailijat (10-12-vuotiaat) ja tarpojat (12-15-vuotiaat). Näiden ikäkausien rinnalla toimii kuukausittain kokoontuva perhepartio, jossa vanhemmat osallistuvat toimintaan alle kouluikäisten lastensa kanssa.

Uudet jäsenet ovat tervetulleita! Sudenpentuihin on monena vuonna ollut jonoa ja voimme ottaa uusia jäseniä vain sen verran kuin meillä on aikuisia johtajia. Etusijalla ovat nykyisten jäsenten sisarukset ja koulukaverit. Kaikki, joiden isä/äiti tulevat apulaisryhmänjohtajaksi, pääsevät myös mukaan.

Vanhempiin ikäkausiin mahtuu yleensä paremmin mukaan. Erityisen lämpimästi toivotamme tervetulleiksi nykyisten jäsenten kaverit. Näissäkin ikäkausissa isien ja äitien panos toiminnan tukemisessa tärkeää.

Partio on halpa harrastus. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on noin 55 euroa/vuosi. Kausimaksu, joka kattaa kokoontumisien tarvikkeet ja retkien kulut, on 60 euroa/kausi eli syksy tai kevät. Lisäksi kesän leireistä kerätään erillinen osallistumismaksu.

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota suoraan yhteyttä jäsensihteeriin: Pertti Lehtinen pertti.lehtinen@iki.fi. Useimmissa ryhmissä on tilaa ja kesken kauden voi tulla mukaan toimintaan. Ainoastaan 7-9-vuotiaiden ryhmissä saattaa olla tilanne, että vapaita paikkoja ei ole. Kannattaa kysyä silti.

Uusia ryhmiä perustamme aina syksyisin. Jos haluat 1-2 -luokkalaisen lapsesi jonoon aloittamaan harrastusta syksyllä koulujen alkaessa, täytä seuraavan lomakkeen tiedot ja otamme yhteyttä sinuun toimintakauden alkaessa tai paikkojen vapautuessa.

Lisätiedot ja ilmoittatumiset syyskuun jälkeen suoraan jäsensihteeriltä: Pertti Lehtinen, pertti.lehtinen@live.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lapsen nimi *
Lapsen syntymävuosi *
Onko lapsella sisaruksia Eräkamuissa *
Onko lapsella koulu- tai pihakavereita Eräkamuissa? *
Kirjoita kaverin nimi ja/tai ryhmä lisätietoihin
Lisätietoja lapsesta
Vanhemman nimi *
Vanhemman sähköpostiosoite *
Vanhemman puhelinnumero
Onko lapsen vanhempi valmis osallistumaan partiotoimintaan ryhmän apulaisohjaajana *
Erityisesti 7-10-vuotiaat
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy