Liity Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenmaksu vuodelta 2016 on 50 €.

Kannatusjäsenmaksuilla kerätyt varat käytetään suoraan tanssikoulumme tarpeellisiin hankintoihin.

Jäsenetuna kannatusjäsen saa vapaalipun kaikkiin Joensuun Tanssiopiston oppilasnäytöksiin vuoden aikana. Etu on henkilökohtainen.


Joensuun Tanssiopistoyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää tanssin harrastusta Pohjois-Karjalassa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää Joensuun Tanssiopistoa, jonka Joensuun kaupunki on hyväksynyt antamaan tanssitaiteen perusopetusta. Yhdistyksen toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta ja kaikki tulot käytetään toiminnan ylläpitämiseen.

Vuosittain Joensuun Tanssiopistossa tanssii noin 500 oppilasta. Kannattamalla yhdistystämme tuet tärkeää liikunnallista, kulttuurista ja sosiaalista työtämme lasten ja nuorten parissa ja olet osaltasi tekemässä Joensuusta vireää tanssikaupunkia.

Lisätietoa:
www.joensuuntanssiopisto.com

Henkilötietoja käytetään ainoastaan jäsenrekisterin ja jäsenyyden ylläpitoon. Liittyminen käsitellään, jonka jälkeen saat jäsenmaksulaskun sähköpostiisi. Kannatusjäsenyydestä voi erota koska tahansa ilmoittamalla siitä yhdistykselle (joensuuntanssiopisto@gmail.com / 050 374 5194). Muutoin jäsenyys jatkuu toistaiseksi.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  Anna sähköpostiosoite
  This is a required question
  This is a required question