Haku pienkerääjäksi pilotointiin
Pienkeräys, mikä se on?

Rahankeräys Suomessa on perinteisesti ollut mahdollista vain järjestöille joilla on rahakeräyslupa.
Maaliskuusta 2020 alkaen tuli voimaan uusi rahankeräyslaki. Tämä uusi laki mahdollistaa pienkeräykset. Kolmen hengen ryhmä (Suomen kansalaisia) voi järjestää rahankeräyksen kahdesti vuodessa, kerätty summa saa olla enintään 10,000 euroa kerralla.

Tämä luo paljon uusia mahdollisuuksia yksilöille kääriä hihat ja vaikuttaa. We Encourage on apuna heille, jotka etsivät tapoja auttaa voimaannuttamaan naisia ja tyttöjä. Meidän rahankeräystyökalun avulla teemme pienkeräysten järjestämisen helpoksi.

We Encourage Fundraising on digitaalinen palvelu, joka ohjaa sinua kohta kohdalta rahankeräyskohteen luomisprosessissa. Autamme kerääjiä prosessissa esimerkiksi arvioimaan rahankeräyksen tarpeen. Tarjoamme myös tukea poliisille tehtävän ilmoituksen kanssa, sekä autamme suunnittelemaan rahankeräyskampanjan markkinoinnin ja autamme markkinoimaan rahankeräystä! Ja mikä tärkeintä, autamme myös jälkimarkkinoinnissa, jotta lahjoittajat tietävät miten rahat on käytetty.

Lue lisää uudesta rahankeräyslaista https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190863#Pidp446724224
Lue lisää pienkeräyksen järjestämisestä https://www.arpajaishallinto.fi/rahankeraykset/pienkeraykset

Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa ja polkaista käyntiin oman keräyksen? Jos olet aina haaveillut vaikuttamisesta, mutta et oikein tiedä miten ja mistä aloitaa, tässä on mahdollisuutesi!

Täytä tarvittavat tiedot ja me olemme yhteydessä!
Email address *
Untitled title
Untitled title
Mikä ihmeen We Encourage?
Onko mielessäsi jo keräyskohde? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy