Sevillanas-minikurssi helmikuussa 2019
Tervetuloa tanssimaan sevillanasta Palo Nuevon minikurssille!

Sevillanas on näyttävä ja kepeä tanssi, joka itse asiassa luokitellaan kansantanssiksi eikä niinkään flamencoksi. Siinä on kuitenkin kaikki flamencon tunnuspiirteet, kuten koputukset, ranteiden pyöritykset ja flamencopiruetit. Sevillanasta tanssitaan paljon fiestoissa ja flamencoesityksissä, sekä useimmiten parin kanssa. Siihen voi myös yhdistää kastanjetit tai viuhkan.

Sevillanaksessa on neljä säkeistöä, joista kolmen tunnin kurssilla (2 x 1,5 h) opetellaan ensimmäinen säkeistö. Voit tulla kurssille, vaikka et olisi aiemmin tanssinut flamencoa lainkaan! Kurssi sopii mainiosti siis aloittelijoille. Voit tulla kurssille yksin tai parin kanssa. Minikurssilla opetellaan ensimmäisen säkeistön rakenne. Kurssilla keskitytään askeliin. Käsiliikkeet näytetään, mutta varsinaiseen käsitekniikkaan ei kurssilla keskitytä.

Kurssiajat ja -paikka:

Kulttuuritalo Valve, kolmossali, Hallituskatu 7

Sunnuntai 17.2.2019 klo 19-20.30
Sunnuntai 24.2.2019 klo 19-20.30

Kurssilla opettaa pitkään flamencoa tanssinut palonuevolainen Tuija Korhonen.

Kurssin hinta on 35 euroa. Jos et ole maksanut Palo Nuevon 20 euron jäsenmaksua vuodelle 2019, se lisätään hintaan. Ilmoittaudu viimeistään 10.2.2019 mennessä.

Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kurssi-ilmoittautuminen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service