Inschrijving Witteveen+Bos case day 11/03/2019
Beste student

Onze nieuwe sponsor Witteveen+Bos organiseert een case day op maandag 11/03/2019 om kennis te maken met de manier van werken in een studiebureau. Sinds de oprichting in Nederland in 1946, is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler met 20 afdelingen wereldwijd.

De case competition tussen studenten van de UGent en de KULeuven begint om 13:00 in hun kantoor in Steenokkerzeel. Er zullen treintickets voorzien zijn vanuit Leuven. Na de bekendmaking van het beste team 's avonds rond 18:30 wordt er nog een walking dinner aangeboden om de dag af te sluiten met wat networking en nabespreking van de case.

Let wel, om een goede begeleiding mogelijk te maken, is het belangrijk een idee te krijgen van het aantal deelnemers, vandaar deze verplichte inschrijving.

Tot binnenkort

Het STATIX team

Naam + voornaam *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Emailadres *
Dit wordt enkel gebruikt om praktische informatie te sturen in verband met de case day (vertrekuur, benodigdheden...)
Your answer
R-nummer *
Your answer
Specialisatie *
Huidig studieniveau *
Keuze teamgenoot 1
Voor de businesscase wordt iedereen in groepjes van 5 tot 7 deelnemers ingedeeld. Witteveen+Bos zal zelf proberen om rekening te houden met jullie voorkeur en jullie bij minstens één en liefst twee van je zelfgekozen kameraden in te delen in dezelfde groep. Je voorkeur kan je bij de volgende twee vragen ingeven. Pas wel op dat deze mensen zich ook nog apart moeten inschrijven via deze link!
Your answer
Keuze teamgenoot 2
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service