Формуляр за участие
Обучения за подкрепа и подпомагане на общественото противопоставяне срещу засилващите се вълни от анти-ромска пропаганда в България, чрез включване на самите роми в този процес. Обученията са по проект ГРИЖА ЗА ИСТИНАТА - Преодоляване на анти-джипсизма чрез овластяване на ромите за противодействие на дезинформацията и фалшивите новини в България.

Проектът е насочен към засилване на борбата срещу мощната вълна на анти-джипсизма чрез овластяване както на лидерите, така и на участниците в промяната на местно ниво вътре в ромските общности, които да противодействат на дезинформацията, генерираща анти-ромски нагласи и предразсъдъци в България.

Изпълнява в партньорство от: Фондация С.Е.Г.А. – България- водеща организация; Фондация Приложни изследвания и комуникации, България; Фондация Рома-Лом – България; Център за изследване на демокрацията – България.
Три имена *
Телефон: *
E-mail
Фейсбук:
Населено място/квартал *
Образование *
Required
При отговор "Висше" - Моля напишете специалност
Аз съм (моля отбележете): *
При отговор "Друго" - Моля пояснете
След преминаване на обученията поемам ангажимент да предам наученото на своите съкварталци, като за целта организирам срещи с местни активисти. *
Място за коментари
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cega.bg. Report Abuse