Ilmoittautuminen Hei, me välitetään! -ammattilaispäivään 22.5. klo 15-18:30
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Luovan talouden agentit ja managerit AGMA ry:n järjestämään Hei, me välitetään! -ammattilaispäivään. Tapahtuma järjestetään Sofia Helsingin Lyhtysalissa (Sofiankatu 4 C) keskiviikkona 22. toukokuuta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille luovien alojen välittäjätoimijoille, sekä aiheesta kiinnostuneille.

Iltapäivä alkaa klo 15 Nordsalt Oy:n Mikko Kalhaman key note -puheenvuorolla Liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälistyminen sekä yhteisellä keskustelulla kansainvälistymisen haasteista ja mahdollisuuksista. 

Kello 17 alkavan cocktail-tilaisuuden jälkeen julkistetaan joka toinen vuosi jaettavat Välittäjä-palkinnot. Välittäjä-palkinnot nostavat parrasvaloihin välittäjien tekemää työtä, osoittavat arvostusta alan toimijoita kohtaan sekä juhlistavat alan kehittymistä  ja onnistumisia.

Tapahtuma on maksuton AGMAn jäsenyrityksille, muille 50 € + alv. 24% Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä!

Hei, me välitetään! on luovien alojen välittäjille sekä agentti- ja manageritoiminnasta kiinnostuneille suunnattu vuosittainen ammattilaistapahtuma, jossa pureudutaan kansainvälistymiseen ja kansainvälisen työn ajankohtaisiin teemoihin. Kysymyksiin tapahtumasta vastaa tarvittaessa AGMAn tuottaja Jane Kärnä (jane.karna(a)agma.fi).  

***

Luovan talouden agentit ja managerit ry AGMA on vuonna 2009 perustettu, jäsenyritystensä etuja edistävä järjestö, jonka päätehtävänä on kehittää ja tehdä välittäjätoimintaa, erityisesti agentti- ja manageritoimintaa, tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistun
Clear selection
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Haluan liittyä AGMAn tiedotuslistalle
Clear selection
Yritys tai organisaatio *
Tehtävä yrityksessä tai organisaatiossa *
AGMAn jäsen *
Laskutustiedot mikäli ei AGMAn jäsen
Erityisruokavaliot ja allergiat
Muuta
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy