Registar volontera
Pred vama je formular za prijavu i evidenciju volontera kojom administrira Crveni križ općine Posušje u suradnji s Općinom Posušje.

Crveni križ općine Posušje je humanitarna organizacija od posebnog društvenog interesa za općinu Posušje koja radi na ostvarivanju humanitarnih ciljeva i pomoći u oblasti socijalne i zdravstvene djelatnosti. Djeluje na temelju misije i načela Međunarodnog pokreta Crvenog križa, Crvenog polumjeseca i Crvenog kristala, a to su: humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dragovoljnost, jedinstvo i univerzalnost i Ženevskih konvencija i Dopunskih protokola.

U odnosu s civilnim vlastima Crveni križ općine Posušje održava neovisnost koja mu dopušta da djeluje u svakom trenutku u skladu s temeljnim načelima Pokreta, očekujući da će se organi vlasti pridržavati načela Crvenog križa.

Popunjavanjem ovog formulara postajete potencijalni volonter kojega može angažirati Crveni križ općine Posušje i/ili Općina Posušje za obavljanje humanitarnih aktivnosti, a u skladu s gore navedenim načelima.

Pitanja sa zvjezdicom* obvezno popuniti.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Prezime *
Adresa *
Grad/općina *
Email adresa
Broj mobitela *
Datum i godina rođenja *
Spol *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy