Апликација за запишување на обука
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.
Име на обуката *
Ве молиме внесете го точниот, полн назив на обуката.
Your answer
Тренер на обуката (опционално)
Your answer
Почеток на обуката
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Име и презиме *
Your answer
Возраст *
Your answer
Контакт e-mail *
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
Адреса *
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.
Your answer
Општина *
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.
Your answer
Град *
Ве молиме пишувајте со кирилична поддршка.
Your answer
Статус *
Каде сте студент/вработен?
Your answer
Дали поседувате некоја од следните картички?
Сите посетители после прва помината обука добиваат SEDC Loyalty Card, картичка за попуст кој се аплицира на секоја наредна обука од понудената програма на Seavus Едукативен и Развоен Центар.
Доколку да, наведете го бројот на картичката:
Овој податок е потребен за да се пресмета попустот што ви следи.
Your answer
На кој јазик сакате да биде подготвен сертификатот за посетување на обуката? *
Сертификатот ќе ви биде даден само откако ќе биде исплатена целосната сума за обуката.
Начин на плаќање *
Плаќање на рати со гарант е потребно само доколку слушателот не е вработен, а се работи за обуки со поголем износ од 300 евра. Доколку изберете плаќање на рати без гарант ќе биде потребна потврда за редовен работен однос.
Доколку изберете плаќање на рати, внесете колку рати би сакале:
Максималниот број на рати се одобрува во зависност од времетраењето на обуката. Првата рата треба да се исплати до второ доаѓање и последна рата треба да биде исплатена пред завршетокот на обуката.
Your answer
Износ на прва рата или сума во готово: *
Ве молиме внесете износ во денари. Доколку обуката е во евра, сумата се множи со 61,7. Плаќањето е можно преку уплатница/фактура која ќе ви биде доставена на првиот час.
Your answer
Датум до кога би исплатиле прва рата/целосна сума во готово
MM
/
DD
/
YYYY
Како дознавте за обуката?
Забелешка/Дополнително барање
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service