Tilaa Maailmanluokan täydennyskoulutus opettajille
"Verkkokoulutus opettajille, jotka haluavat vahvistaa itseään ja pedagogista osaamistaan."

Tarkempi kuvaus koulutuksesta ja sisällöistä löytyy tästä linkistä: eduamo.fi/koulutukset

KOULUTUKSEN KOLME LUPAUSTA
- Aito muutos. Koulutuksessa opitaan omaa opettajuutta ja omia opetuskäytänteitä kehittäviä ajattelun malleja ja työkaluja konkreettisten esimerkkien kautta. Aitoa muutosta parempaan haetaan ohjatusti sekä yksilön että työyhteisön tasolla.
- Omakohtaiset yhteisölliset kokemukset. Opettajat saavat laajaa ymmärrystä sekä omakohtaisia kokemuksia opetuksen ja oppimisen nykytilasta ja tulevaisuudesta. Opittua ohjataan hyödyntämään osana omaa opetusta jo koulutuksen aikana.
- Mittakaavana maailma. Laajaa ymmärrystä opetuksen kehittymisestä tarjotaan tarinoiden muodossa maailman inspiroivimpien tosielämän esimerkkien kautta. Tutkimalla uteliaana oman kuplan ulkopuolista maailmaa saadaan sekä vahvistusta omalle identiteetille että uusia ideoita oman työn muotoiluun.

KENELLE KURSSI ON TARKOITETTU?
Koulutus on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat sinnikkään työn kautta kehittää ymmärrystään oppimisesta. Osallistujalta odotetaan myös halua tehdä pitkäjänteistä työtä kehittyäkseen paremmaksi ja taitavammaksi opettajaksi.

Kurssi soveltuu kaikille opettajille riippumatta oppilaitoksesta tai luokka-asteesta (luokanopettajat, aineenopettajat, rehtorit, ammatilliset opettajat yms.). Lisäksi erityisesti opettajat, jotka jo nyt työnsä osana tai ohella tukevat myös kollegoitaan ja työyhteisöään (esim. tutoropettajat) saavat koulutuksesta runsaasti työkaluja työhönsä.

AJAN KÄYTTÖ
Koulutus ei vaadi erityisen paljoa aikaa oman opetustyön ulkopuolelta (vain noin 3-5 tuntia/kk). Koulutus on suunniteltu siten, että opettajat pystyvät hyödyntämään omaa työaikaansa (esim. oppituntien suunnittelu ja pitäminen) kurssilla opittujen asioiden käytännön harjoitteluun ja soveltamiseen. Koulutus kuitenkin vaatii pitkäjänteistä sitoutumista ja työskentelyä kokonaisuuden ymmärtämiseksi (6-9 kk).

(Huom. Rehtoreille suosittelemme, että he mahdollistaisivat opettajilleen koko koulutuksen käymisen työajallaan. Se olisi kannattava investointi työyhteisön pedagogisen osaamisen lisäämiseksi.)

KOULUTUKSEEN OSALLISTUMINEN
Koulutukseen ei voi osallistua yksin. Sosiaalinen vuorovaikutus ja nykyaikaiset tavat oppia ovat koulutuksessa keskiössä. Siksi koulutukseen voi osallistua vain osana 3-5 hengen tiimiä. Tiimiläisten tulee olla saman oppilaitoksen henkilökuntaa ja samasta oppilaitoksesta voi osallistua useampia tiimejä.

Kaikki materiaalit ja tehtävät löytyvät kurssin verkkoalustalta. Koulutusta käydään oman aikataulun mukaisesti silloin, kuin se itselle ja tiimille parhaiten sopii. Olennaista on, että osallistuja on valmis tekemään säännöllistä ja vuorovaikutteista yhteistyötä lähikollegoidensa kanssa.

AIKATAULU
Koulutus suoritetaan joustavasti tiimin oman aikatalulun mukaan. Koulutuksen voi aloittaa silloin kun itselle sopii tilauksen jälkeen. Suositus on, että koulutus suoritetaan noin 6-9 kuukauden aikana. Osallistumisoikeus koulutukseen on 9 kk tilaushetkestä alkaen.

Yhteen luentoon on hyvä varata aikaa noin 1-1,5 tuntia. Tiimi voi itse päättää opiskeleeko materiaaleja esimerkiksi joka viikko, kahdesti kuukaudessa tai jollain muulla aikataululla.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN SEKÄ KURSSIN TILAAMISEEN
- Koulutukseen ei voi osallistua yksin, vaan vähimmäismäärä on kolme opettajaa samasta oppilaitoksesta. Ylärajaa ei ole.
- Opettajat työskentelevät koko koulutuksen ajan yhtenä tiiminä (3-5 hlö/tiimi, samasta koulusta voi olla useampia tiimejä).
- Tiimi voi valita itselleen sopivan päivän, kellonajan ja paikan opiskelulleen.
- Koulutus tilataan täyttämällä alla oleva lomake.
- Tunnukset kurssialustalle sekä tarkemmat ohjeet lähetetään opettajille mahdollisimman nopeasti tilauksen jälkeen.
- Kurssi maksetaan laskulla, joka lähetetään tilaajan valitsemaan osoitteeseen (sähköinen laskutus, sähköpostilasku tai paperilasku).

HINTA
Vaikka koulutus on ylivoimaisesti laajin ja kattavin koskaan tekemämme koulutuskokonaisuus, on sen hinta onnistuttu saamaan erittäin edulliseksi koulutuksen laajuuteen ja sisällön laatuun nähden.

Koulutuksen hinta on 490 €/oppilaitos + alv. 24 % (sisältää lisenssin 3-5 henkilölle).
Mikäli samasta oppilaitoksesta osallistuu enemmän kuin viisi henkilöä, lisätään laskuun 90 € + alv. 24 % jokaista lisähenkilöä kohden.

Lisätietoja ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saa koulutuksen järjestäjiltä.

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄT:
Pekka Peura / Peura Education Oy
pekka@peuraeducation.com
0440329877

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Oppilaitos
Oppilaitoksen nimi *
Rehtorin/esimiehen nimi *
Rehtorin/esimiehen sähköposti *
Rehtorin/esimiehen puhelinnumero *
Kurssille osallistujat (min. 3 osallistujaa)
Kuinka monta osallistujaa olet ilmoittamassa koulutukseen? *
Osallistuja 1: Etunimi *
Osallistuja 1: Sukunimi *
Osallistuja 1: Sähköposti *
Osallistuja 2: Etunimi *
Osallistuja 2: Sukunimi *
Osallistuja 2: Sähköposti *
Osallistuja 3: Etunimi *
Osallistuja 3: Sukunimi *
Osallistuja 3: Sähköposti *
Osallistuja 4: Etunimi
Osallistuja 4: Sukunimi
Osallistuja 4: Sähköposti
Osallistuja 5: Etunimi
Osallistuja 5: Sukunimi
Osallistuja 5: Sähköposti
Mikäli osallistujia on enemmän kuin viisi, lisää loput nimet ja sähköpostiosoitteet tähän
(Erottele nimet ja sähköpostiosoitteet toisistaan pilkkua käyttäen.)
Laskutustiedot
Laskutusmuoto *
Maksajan nimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Tilausviite
Verkkolaskuosoite
Välittäjän tunnus
Tilaaja
Tilaajan nimi *
Tilaajan sähköposti *
Tilaajan puhelinnumero *
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of maot.fi. Report Abuse