Core Stability 27 februari
CS010 core-stability training bij Fysiotherapie Roerdomplaan.

Kracht- en stabiliteit zijn onmisbaar voor elke wielrenner, of het nu gaat om wedstrijden, stevig klimwerk of de langere tochten. Een sterke romp zorgt voor een maximale krachtoverbrenging, soepele pedaaltred en een stabiele houding van het bovenlichaam.

CS010 biedt deze winter in samenwerking met Fysiotherapie Roerdomplaan een aantal core-stability trainingen aan. Deze trainingen worden verzorgd door manueel therapeut en tevens CS-lid Fanny van Maanen.

In één uur train je in circuitvorm specifieke oefeningen gericht op rompstabiliteit, lenigheid en functionele kracht van de gehele bewegingsketen. Het programma bestaat uit een warming-up gericht op lenigheid en coördinatie; een serie oefeningen gericht op rompstabiliteit met diverse oefenmaterialen en oefeningen gericht op het verbeteren van kracht middels vrije gewichten.
Alle oefeningen zijn erop gericht dat deze thuis zelfstandig kunnen worden voortgezet.

De training vindt plaats op donderdag 27 februari as. van 19:00-20:00 uur met een maximum van 15 deelnemers. De afgelopen paar trainingen waren vol, dus schrijf je snel in.

Adresgegevens:
Fysiotherapie Roerdomplaan
Roerdomplaan 10
3084NM Rotterdam
fanny@fysioroerdomp.nl
T 010 410 39 26

Parkeren is gratis, maar een plekje vinden kan er lastig zijn in de avonduren. Het makkelijkst is om op de (race)fiets te komen, deze kan natuurlijk binnen worden neergezet.

Heb je een yoga-matje thuis liggen? Neem deze én een handdoek mee naar de training!
Email address *
Naam
Your answer
A copy of your response will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy