Space4People
Prezentul chestionar este elaborat în contextul proiectului Space4People, finanțat prin programul URBACT. Proiectul are în vedere utilizarea eficientă a resurselor de spațiu public existente la nivelul celor 10 orașe Europene participante, mizând pe schimbul de experiență și transferul de cunoștințe între orașele partenere.

În cadrul Space4People, municipiul Arad se concentrează pe 2 direcții principale, respectiv rețeaua de spații pietonale și managementul parcărilor. În acest context, prezentul chestionar urmărește colectarea opiniilor cetățenilor și părților interesate cu referire la spațiile pietonale și managementul parcărilor în municipiul Arad, pentru a fundamenta un Plan de Acțiune orientat spre îmbunătățirea utilizării spațiului public, în beneficiul cetățenilor.

Mai multe informații despre proiect: https://urbact.eu/space4people-how-transport-adds-public-space-meeting-people%E2%80%99s-needs

Completarea chestionarului durează maxim 10 minute, dar va avea un rol important în fundamentarea Planului de Acțiune al municipiului Arad.

Vă mulțumim pentru participare!
Vârsta: *
Your answer
Sex: *
Ocupația: *
Cartierul în care locuiți: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of G Suite. Report Abuse