Nevoile de informare ale adulților vizavi de relațiile de cuplu dintre adolescenți
Îți mulțumim tare mult pentru implicarea ta și pentru timpul petrecut alături de noi, pentru a sprijini inițiativa In a Relationship - un proiect al Fundației Friends For Friends, dedicat adolescenților din România. Proiectul face parte din Campania Respectului, iniţiativa AVON de luptă împotriva violenţei domestice.

In a Relationship pune accentul pe un aspect delicat și sensibil al vieții adolescenților: primele relații de dragoste și abuzurile potențiale care mai târziu pot deveni violență domestică. Pentru a fi relevant pentru ei, am co-creat proiectul cu tineri, de la partea de metodologie, până la grafică și comunicare. Acum ne pregătim pentru a deschide un dialog cu adulții din viața adolescenților, iar chestionarele online sunt prima noastră interacțiune cu părinții, profesorii, consilierii sau prietenii adulți ai adolescenților.

Vom încerca să aflăm, prin intermediul acestui chestionar, care sunt elementele specifice nevoilor de informare ale adulților din România cu privire la relațiile de cuplu - atât relațiile de cuplu în general, cât și relațiile de cuplu ale adolescenților, în particular.

Completarea acestui chestionar va dura între 15 - 30 minute, în funcție de cât de multe detalii vei fi dispus/-ă să ne oferi.

Echipa In a Relationship
https://ffff.ro/licee/despre-proiect/

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service