001 SZÜLŐK ÉTKEZÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZATA
TISZTELT SZÜLŐK!
A 2020/2021-es tanévben ÚJ MENZA PROGRAMOT vezetünk be, erről a pontos tájékoztatást rövidesen közzéteszünk a honlapon, facebook-on, emailben, kérjük, ezeket figyeljék!

ELŐZETESEN:
Az új rendszer az interneten biztosítja, hogy minden tanuló, ill. hozzátartozója saját maga rendelhesse meg előre, napokra lebontva a diák mindennemű étkezését (pl: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora). A program ennek megfelelően számláz és pl. ebédnél biztosítja, hogy az előre megrendelt menüt biztosan megkapja a tanuló. Előzetes megrendelés nélkül az étkezések, így az ebédelés sem lehetséges.

Diákjaink a MENZAKÁRTYÁJUKKAL tudnak majd a megfelelő kiadópulthoz menni és az étkezésben részt venni.
Kérjük, hogy ellenőrizzék gyermekük menzakártyájának meglétét! Akinek nincs meg, az még a tanév kezdete előtt gondoskodjon az újról. Erről a tájékoztató levélben szintén írunk, hogy augusztus második felétől mikor tudnak újat igényelni és venni.

Kérjük, hogy jelen kérdőívünket, mint szándéknyilatkozatot gyermekükre, gyermekeikre töltsék ki! Illetve a kedvezmények igazolását számunkra eljuttatni szíveskedjenek!

Köszönettel

Jezsuita gimnázium gazdasági csoport
Email address *
1. kérdés A tanuló neve *
2. kérdés A tanuló osztálya a 2020/2021-es tanévben *
3. kérdés Gyermekem a 2020/2021-es tanévben az iskolai étkeztetést ............. venni. (pl.: ebéd, tízórai, kollégistaként reggeli, stb.) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium. Report Abuse