Adhesió a la factura electrònica
En el seu procés de millora el Consell vol contribuir a la cura del medi ambient amb l'enviament de les factures en format electrònic. D'aquesta manera els recursos utilitzats es redueixen i a més, permet a l'operador/a rebre les factures de manera immediata i segura.
Es recomana l'ús del navegador Google Chrome per al correcte funcionament del formulari
Ompliu el següent formulari amb les vostres dades per poder rebre les factures en format PDF per correu electrònic.
Número d'operador/a *
Heu d'introduir el vostre número d'operador/a sense cap 0 davant. Exemple: CT/005500/P-> només s'ha d'introduir el número 5500 sense cap 0 davant
Your answer
Nom de l'operador/a inscrit/a *
Indiqueu el nom d'empresa en cas de persona jurídica, i el nom i cognoms si és persona física
Your answer
NIF *
Exemple: 12345678A (per a persones físiques) o X1234567X o X12345678 (per a persones júridiques)
Your answer
Correu electrònic on voleu rebre les factures *
Your answer
Consentiment *
Required
En qualsevol moment l'operador/a podrà tornar a sol·licitar les factures en format paper enviant un correu electrònic a ccpae.administracio@gencat.cat.
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades seran registrades en un fitxer automatitzat custodiat pel Consell i que només seran utilitzades per als fins indicats. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a l’atenció del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, Avinguda Meridiana, 38, 4a planta, 08018 Barcelona. Les dades de caràcter personal seran cancel·lades un cop el sol·licitant es doni de baixa del Registre d’operadors inscrits en el Consell.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms