Bli Medlem i Natur og Ungdom!
Registreringsskjema for å bli medlem i Natur og Ungdom
Studentmedlem? Under 25 år blir du meldt inn i Natur og Ungdom, over 25 år blir du meldt inn i Naturvernforbundet.
Fornavn *
Etternavn *
Adresse *
Postnr/ Sted *
E-post
Telefonnummer
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Lokallag (dersom du ønsker å være med i et bestemt lokallag)
Medlemskap *
Betalingsmåte *
Medlemsbladet PUTSJ
Clear selection
Verver
Personvernerklæringen
Vi behandler alle opplysninger om våre medlemmer og givere – som navn, adresse, telefonnummer, fødselsnummer og innbetalinger eller bidrag som er gitt – strengt konfidensielt. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med deg som medlem eller giver, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og gil å fremme vår berettigede interesse i å drive informasjon og innsamling av midler for Natur og Ungdom. Behandlingen skjer i henhold til Personvernforordningens artikkel 6, punkt 1 b) og 1 f).

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, med unntak av (frivillig) innrapportering av skattefradrag. Natur og Ungdom deler sitt medlemsregister med Norges Naturvernforbund og Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vestreålen og Senja. Unødvendige opplysninger vil bli slettet når oppbevaring ikke lenger er nødvendig ut fra formålet med oppbevaringen. Behandlingsansvarlig er daglig leder Therese Hugstmyr Woie.
Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger. Du kan ved skriftlig henvendelse kreve innsyn i hvilke opplysninger som er registrert og hvordan disse benyttes.

Du kan ta kontakt på 23 32 74 00 eller medlem@nu.no dersom du vil rette feil i navn og adresse, vil endre type eller antall henvendelser, be om å bli slettet eller inngå faste giveravtaler eller medlemskap. Vår personvernerklæring finnes her: nu.no/personvern.
Personvernerklæringen *
Samtykke *
Kommentar
Er du over 13 år? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Natur og Ungdom. Report Abuse