Påmeldingsskjema for 'Studentklinikk for forretningsjus'
Studentklinikken tilbyr et lavterskel tilbud for juridiske tips og råd, samt innsiktsarbeid. Tjenesten er drevet av jusstudenter og kan ikke erstatte juridisk veiledning fra advokat. Trenger du juridisk bistand må du henvende deg til advokat. Insj UiO forbeholder seg retten til å avslå saker basert på interne vurderinger og retningslinjer.

Etter at du har fylt ut skjemaet kommer vi til å kontakte deg pr epost. Her gir vi et anslag på når vi kan behandle saken og setter et første møte. Vær derfor nøye med å føre opp riktig telefonnummer og epostadresse.

OBS: Vær oppmerksom på at mailen vi sender kan havne i din søppelpost. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Navn (fornavn og etternavn) *
Telefonnummer *
Selskapsnavn og org nummer *
Hvis du ikke har et selskap enda skriver du bare N/A.
Hva trenger du hjelp til? *
Jo bedre og mer detaljer beskrivelsen av behovet du har, jo bedre kan vi forberede oss i forkant av første møte. Det er viktig at det blir gitt nok informasjon til at vi vet hva vi skal hjelpe med og hva du ønsker å oppnå.
Haster det å få hjelp? Har du en frist du må forholde deg til?
Hvis ja, når (dato) må du senest ha svar på dine spørsmål?
*
Har du fått veiledning om saken tidligere? *
Hvis du har fått hjelp tidligere, gi en beskrivelse av hva slags hjelp du har fått og hva resultatet fra denne var. Insj UiO kan ikke gi hjelp om en pågående tvist.
Har du benyttet Insj sine tjenester tidligere (jussklinikken, forretningsutvikling, akselleratoren, mentorordningen)? Hvis ja, skriv hvilken.  *
Har du eller selskapet tilknytning til en inkubator?
Hvis du er studentgründer skriv gjerne hvilken utdanningsinstitusjon du er tilknyttet.
Andre ting vi bør vite?
Samtykke til lagring av personopplysninger *
For at Insj UiO skal kunne se på din henvendelse til oss trenger vi å registrere opplysninger om deg. Vi trenger blant annet kontaktinformasjon, informasjon om selskapet, om produkter/tjenester eller annet i forbindelse med det du ønsker veiledning om. Det er frivillig å gi disse opplysningene, men vi kan ikke hjelpe deg hvis du ikke gir opplysningene. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake, og du har rett til innsyn i opplysningene vi har lagret om deg.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Insj. Report Abuse