FORMULAR DE INSCRIERE DELF
Centrul de examen CN "Decebal" DEVA - 21-22 Noiembrie 2020

Atentie: Examenele DELF-DALF vor fi organizate doar dacă toate condițiile de siguranță vor fi întrunite și dacă situația generală o va permite. În cazul în care examenele nu se vor putea desfășura, fie vom reporta înscrierea pentru sesiunea următoare, fie în mod excepțional, vom restitui taxa de inscriere.
Sunt de acord cu respectarea "Protocolului sanitar" transmis prin mail: *
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Institutul Francez din România, organizatorul examenelor DELF/ DALF, în vederea confirmării înscrierii și a transmiterii de informații de către organizator. *
Adresa dvs de email: *
Telefon: *
Înscrierea pentru examenul DELF se va face prin completarea formularului de mai jos si plata taxei pâna pe data de 12 Noiembrie 2020.
NUME: *
PRENUME: *
Data nasterii (luna/ziua/anul): *
MM
/
DD
/
YYYY
LOCUL NASTERII (cf certificat de nastere) *
NATIONALITATE: *
PROFESIE: *
NIVELUL PENTRU CARE DORITI INSCRIEREA LA EXAMENUL DELF (se selecteaza nivelul dorit) :
Clear selection
Începând de joi 19 Noiembrie 2020 (ora 15h00), veti cunoaşte planificarea PROBELOR SCRISE ŞI ORALE. Rezultatele vor fi comunicate începând cu 19 ianuarie 2020, pe site-ul Institutului Francez : http://www.institutfrancais.ro/
Va mulțumim pentru completarea atentă a acestui formular și pentru respectarea procedurii de înscriere. Vă dorim succes!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy