Inschrijvingsformulier T-jong zomerkamp
Je kiest ervoor om deel te nemen aan het allereerste zomerkamp van T-jong! Wijs! :) Om je inschrijving te vervolledigen, vragen we dit formulier in te vullen. Voor verdere vragen kun je steeds T-jong@weljongniethetero.be contacteren.
We wensen je alvast een fijne tijd toe! :)

De gegevens die op deze manier verzameld worden, zijn enkel bedoeld voor intern gebruik en worden niet gedeeld met derden. Dit is noodzakelijk om onze kampen en activiteiten goed te kunnen plannen en eventueel gepaste hulp te kunnen bieden in geval van medische noodzaak. Er is recht op inzage, correctie en verwijdering van de gegevens. Wij verzamelen en verwerken deze gegevens in lijn met de Europese wetgeving inzake privacy en gegevensbescherming (GDPR) van 25 mei 2018.

Gelieve de onderstaande gegevens volledig en correct in te vullen. Na inschrijving krijg je een mailtje ter bevestiging met de kampbrief waar alle praktische informatie te vinden is. Je inschrijving is pas definitief na het invullen van de medische fiche en het betalen van het deelnamegeld. Het bedrag van 140 euro stort je op rekeningnummer: BE27 7310 3666 6173 met mededeling "Inschrijving T-jong Zomerkamp {{Achternaam}} {{Roepnaam}}". Indien het deelnamegeld niet gestort wordt binnen 3 weken na inschrijving, vervalt je inschrijving.
Een link naar het invullen van de medische fiche, ontvang je na het invullen van deze lijst.
Medische informatie wordt verzameld in een aparte database en wordt enkel door de EHBO-verantwoordelijke en de vertrouwenspersoon doorgenomen. Adresgegevens zullen niet gebruikt worden, alle info wordt verstuurd via e-mail.
Hou zeker het Facebookevent in het oog voor meer informatie! https://www.facebook.com/events/481799105668784/

Email address *
Algemene info
Het zomerkamp gaat door van 8 tot 12 juli in De Raap, Lokeren.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €140. Na je inschrijving krijg je een mail met de gegevens om het geld over te schrijven en een link om je medische fiche in te vullen.

Bij vragen kan je steeds mailen naar T-jong@weljongniethetero.be

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wel Jong Niet Hetero. Report Abuse - Terms of Service