Povezanost socijalne podrške sa psihološkom dobrobiti i kvalitetom života djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja
Poštovani,

studentica sam psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu te bih Vas ovim putem zamolila da sudjelujete u istraživanju koje se provodi za potrebe izrade mog diplomskog rada pod mentorstvom prof.dr.sc. Andreje Brajša-Žganec. U istraživanju se ispituje povezanost socijalne podrške sa psihološkom dobrobiti i kvalitetom života djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Vaš zadatak je anonimno ispuniti nekoliko upitnika, a razina stresa i/ili neugode nije veća od one koju doživljavate u uobičajenim svakodnevnim situacijama te nećete biti izloženi nikakvom posebnom riziku.

U istraživanju mogu sudjelovati djeca poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, neovisno o dobi. Sudjelovanje je dobrovoljno te se može odustati u bilo kojem trenutku bez navođenja razloga i bez ikakvih posljedica. Istraživanje je i anonimno te će se prikupljeni podaci analizirati i objaviti isključivo na grupnoj razini.
Molim Vas da na pitanja odgovarate spontano i iskreno, budući da ne postoje točni i netočni odgovori. Za ispunjavanje upitnika bit će Vam potrebno oko 5 minuta.

Ukoliko Vas zanimaju povratne informacije o nalazima istraživanja, imate pitanja, pritužbe ili zabrinutosti zbog nečega što ste tijekom istraživanja doživjeli, slobodno se možete obratiti na e-mail adresu: ljantol@unicath.hr.
Ukoliko pristajete sudjelovati u istraživanju, daljnjim ispunjavanjem dajete informirani pristanak za navedene postupke istraživanja.


Unaprijed zahvaljujem na suradnji!

Lidija Jantol

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service