Bevraging gemeentelijke dossiers 'centrumregio'
Halle–Vilvoorde wordt geconfronteerd met een toenemende verstedelijkingsdruk vanuit de Brusselse hoofdstad. De regio staat voor vele specifieke uitdagingen, die vergelijkbaar zijn met de problematieken van de Vlaamse centrumsteden. Een aantal voorbeelden van concrete problematieken zijn druk op de woningmarkt, de aanwezigheid en de inwijking van anderstalige inwoners, de jeugdwerkloosheid, de nood aan meer onderwijs- en welzijnsvoorzieningen, de wurgende verkeerscongestie, e.a.
Toekomstforum Halle-Vilvoorde bouwt aan een dossier waarmee we (opnieuw) aan de hogere overheden willen duidelijk maken dat er nood is aan een versterkte financiering van de lokale besturen van de regio Halle-Vilvoorde om gepaste antwoorden te kunnen formuleren op de “centrumproblematieken”. En hiervoor hebben we uw hulp nodig.
We vragen aan u om de concrete acties of dossiers, die door uw gemeente werden uitgewerkt om in te spelen op de “centrumproblematieken” van de regio, in te brengen. U beschrijft per actie/per dossier de concrete inhoud en de mate waarin uw gemeente mocht rekenen op financiële steun of andere vormen van erkenning door de hogere overheden. En of het ontvangen van steun invloed had op de effectieve uitvoering van de actie.
Alvast bedankt!
Voornaam en naam *
Your answer
Functie *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service