28 de setembre, anem juntes a Andorra a exigir la despenalització de l'avortament.
Commemorem el dia d'ACCIÓ GLOBAL PER LA DESPENALITZACIÓ DE L'AVORTAMENT i anem juntes el 28 de setembre a Andorra.

El dissabte 28 de setembre, des de la Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït, estem organitzant un bus per viatjar a Andorra i reivindicar la despenalització de l'avortament. Les dones andorranes han de marxar del país per poder avortar, ja que està penalitzat en qualsevol cas.

Davant d'aquesta situació, i com a resposta a la crida de les dones andorranes, hem organitzat un bus per anar a mostrar el nostre suport i solidaritat en l'acte que celebraran. Esperem que us uniu i omplim els carrers d'Andorra a favor del Dret a l'Avortament. Us necessitem a totes!

Estem organitzant el bus per anar totes juntes, i us agrairem si feu una pre-reserva. Us enviarem, a totes les que feu la preinscripció, un mail informatiu a principis de setembre amb les dades més concretes de preus i horaris.

Email de contacte: xarxafem@xarxafeminista.org.

Nom i cognoms *
Your answer
Grup
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Observacions i dubtes:
Your answer
Política de privacitat
D’acord amb l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), t’informem que les dades de caràcter personal que ens has facilitat de forma voluntària seran incorporades a un fitxer anomenat ‘Base dades Xarxa Feminista’ del qual és titular l’Associació Dinamitzadora de la xarxa Feminista (NIF G60799418 i s’utilitzaran per gestionar les dades facilitades per les usuàries a través del formulari de contacte de la pàgina web www.xarxafeminista.org i per a enviar informació que considerem del teu interès a través del compte de correu que ens has facilitat Podeu exercir-ne el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació, enviant un mail a xarxafem@xarxafeminista.org amb el vostre DNI escanejat.

Qui és la responsable del tractament de les teves dades personals?
La responsable és l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA amb domicili en Carrer de Ripoll, 25 08002 de Barcelona.

Qui és la delegada de protecció de dades?
Es la responsable que vetlla pel compliment diligent de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, pots contactar amb la nostra Delegada de Protecció de Dades en la direcció postal de l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA, o a l’adreça electrònica xarxafem@farxafeminista.org

Durant quan de temps guardarem les teves dades?
Les teves dades personals es conservaran mentre es mantingui la teva relació amb l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA i, quan acabi aquesta relació per qualsevol motiu, durant els terminis de prescripció legals que siguin d’aplicació. En aquest supòsit, es tractaran només a efectes d’acreditar el compliment de les nostres obligacions legals. Un cop acabin aquests terminis de prescripció, les teves dades seran eliminades.

Quins són els teus drets?
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça postal i electrònica indicada
De la mateixa manera, si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els seus drets de privacitat, pots presentar una reclamació:
-> A la nostra delegada de Protecció de dades
-> Davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Recollida de dades a través del formulari de contacte web
L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA a través de la seva pàgina web www.xarxafeminista.org o qualsevol altre domini o subdomini vinculat a aquesta, i de titularitat de ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA, pot sol•licitar a l’usuària certes dades de caràcter personal a través del seu formulari de contacte. LA XARXA FEMINISTA utilitzarà les dades subministrades per l’usuària per a la gestió interna, per realitzar les funcions informàtiques lligades a la gestió, difusió i estadístiques de ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA així com per a donar a conèixer a l’usuària la informació que aquest sol•liciti i transmetre la informació que pogués considerar d’interès.
Les dades subministrades per l’usuària són guardades automàticament en un fitxer segur i d’accés restringit. L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per a garantir una bona gestió, l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA es pot trobar obligada a facilitar determinades dades de les seves usuàries (nom, adreça, telèfon, correu electrònic, etc.) a altres empreses, entitats o organitzacions col•laboradores.
En tots els casos les dades que es faciliten són les estrictament necessàries per a l’activitat concreta que s’hagi de realitzar. Vostè autoritza expressament la cessió de les seves dades de caràcter personal per a aquesta finalitat si fos necessari per a la correcta gestió interna. Les usuàries de l’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, comunicant-ho per escrit a través del nostre correu electrònic xarxafem@xarxafeminista.org amb el vostre DNI escanejat.

Enviament de comunicacions en format electrònic
L’ASSOCIACIÓ DINAMITZADORA DE LA XARXA FEMINISTA podrà remetre a l’usuària comunicacions per mitjans electrònics d’informació relativa al seu sector d’activitat i que pugui considerar del seu interès. L’usuària pot negar-se lliurement al fet que els tractaments continguts en aquesta clàusula es duguin a terme, donant-se de baixa de forma automàtica de les comunicacions que no siguin del seu interès.

Acceptació de la política de privacitat *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.