Prijavni obrazac: Predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionica pisanja Projekata solidarnosti
Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionicu pisanja projekata solidarnosti. Radionica je namijenjena aktivnosti „Projekti solidarnosti“, a tijekom radionice sudionici će imati priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, što je pozitivni učinak na zajednicu te što donosi dimenziju solidarnosti u projekte. Svim zainteresiranim želimo pružiti potporu i savjete za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i kako bi u okviru projekta ostvarili što bolje rezultate.

Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Radionica će se održati u prostorima Leksikografskog zavoda Miroslava Krleže, u Zagrebu, na adresi Frankopanska 26, 11. rujna 2019. godine s početkom u 10,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 6 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.

Prijave će biti otvorene do 6. rujna 2019.g.

Ime i prezime prijavitelja/ice *
Your answer
Kontakt e-mail *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Organizacija koju predstavljate (ako ste mlada osoba bez organizacije upišite "nije primjenjivo") *
Your answer
Je li vam potrebna naknada troškova putovanja javnim prijevozom? U slučaju da je odgovor DA, molimo da nas kontaktirate na ess@mobilnost.hr prije kupovanja putnih karata. *
Jeste li već sudjelovali u aktivnostima/projektima u okviru Erasmus+ programa ili Europskih snaga solidarnosti? *
Imate li već ideju za projektni prijedlog koji biste prijavili u 2019.? *
Ako imate ideju projekta, molimo da nam ju napišete u nekoliko kratkih rečenica.
Your answer
Zašto želite sudjelovati na radionici? *
Your answer
Dodatna pitanja koja biste željeli proći na radionici:
Your answer
Obrada osobnih podataka
Na temelju Vaše prijave za radionicu, Agencija za mobilnost i programe Europske unije obrađuje Vaše gore navedene osobne podatke za potrebe organizacije i provedbe radionice u okviru aktivnosti „Projekti solidarnosti“. Dodatno na to, Agencija može Vaše kontakt podatke u budućnosti iskoristiti kako bi Vas pozvala na slične događaje. Svaki takav poziv sadržavat će uputu za odjavu kojom možete tražiti da se Vaši podaci ne koriste u te svrhe. Više o obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u Općoj obavijesti o obradi osobnih podataka dostupnoj u prostorijama Agencije (Frankopanska 26, Zagreb) ili na poveznici http://europskesnagesolidarnosti.hr/hr/sadrzaj/obrada-osobnih-podataka/.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service