Cursos de Dansa Antiga 18-19: Informació i qüestionari d'inscripció
QUÈ ÉS?
Aquesta és una proposta de realització d'un curs de Dansa Antiga (danses del Renaixement i del Barroc). Durant els quatre primers cursos (des del 2011-12 al 2014-15) va ser organitzat per en Joan Codina amb la col·laboració de Sa Sargantana. Des del curs 2015-2016 comptem amb el recolzament del Museu d'Història de Catalunya de la Companyia Xuriach. L'objectiu és iniciar-se o aprofundir en el món de la dansa antiga des d'una visió històrica però amena, musical, i de gaudi del moviment.

QUI SOM?
La professora del curs és l'Anna Romaní una de les creadores de la companyia Xuriach que, des del 2009 s'especialitza a la recerca, interpretació i formació entorn a la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. Una de les seves línies de treball és la formació dins la qual destaquen aquests cursos.

A QUI VA DIRIGIT?
El curs està obert a tothom: principiants i no iniciats, actors, ballarins, músics, etc.

COM FUNCIONA?
El curs està estructurat en tres mòduls independents, un per trimestre. No cal tenir coneixements previs per a la inscripció a cada mòdul i estan pensats de manera independent. Així que és possible fer el curs sencer (opció recomanada, que és la de fer els tres mòduls), o només els trimestres que interessin segons la temàtica o la conveniència de l'horari que oferim.

CONTINGUT:
Aquest any proposem retrobar els diferents estils de dansantiga de manera amena amb especial atenció pels aspectes musicals i dirigint el focus cap a diferents aspectes del moviment (més o menys antics, més o menys contemporanis)

NOVETAT!! LABORATORI DANSANTIC: Aquest any, el laboratori es converteix en un taller de coreografia.

Hi ha moltes maneres de coreografiar: partint de la música, partint d'una lògica de moviments, partint de la improvisació... i es pot fer en l'estil de l'època o sabent que ens desviem cap a tendències més contemporànies però que mantenim certes essències del Renaixement o del Barroc. Això ens ajuda a fixar i aprofundir en els coneixements apresos a la classe, i s'hi poden apuntar alumnes de tots els nivells.

QUAN I ON?
Museu d'Història de Catalunya - Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona

CLASSE GENERAL: 18:45 a 20:15

LABORATORI DANSANTIC: 20:30 a 21:15

ATENCIÓ!
Les places són limitades i es seguirà l'ordre d'inscripció i de pagament.

MÉS INFORMACIÓ:
Si teniu qualsevol dubte o problema, poseu-vos en contacte amb en dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com

No dubteu en fer arribar la informació a tots aquells a qui cregueu que els pugui interessar!

Moltes gràcies!

Presentació del contingut del MÒDUL I: RENAIXEMENT
Comencem formant un cercle agafats de les mans. Avancem cap a l’esquerra i tornem lleugerament cap a la dreta. Un Branle, una dansa de rotllana. Un simple vaive, amb suspensió, però qui sap ornamentar? Pied en l’air, fleuret, marque talon... Branles per totes les edats, Pavanes i Allemandes per passejar, Gaillardes pels més agosarats i Voltes pels més descarats.

Introduirem els conceptes bàsics de la dansa antiga a través de les danses del francès Thoinot Arbeau, però és possible que anem a fer una visita als italians, per tastar els seus ballets i baixes danses.

INFORMACIÓ DEL MÒDUL I
DATES: divendres 5 i 19 d’octubre, 9, 16 i 23 de novembre, 14 de desembre

PREU: 50 euros

PLACES: 16

NOTA: en cas que realitzeu l'ingrés però ja no quedessin places disponibles ens posaríem ràpidament en contacte amb vosaltres i us retornaríem immediatament l'import abonat

Qualsevol dubte, consulta o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres: dansantiga@gmail.com o amb produccio@xuriach.com.

INFORMACIÓ LABORATORI DANSANTIC
DATES: Les mateixes dates que el mòdul de dansa antiga, de 20:30 a 21:15

PREU: 10 euros addicionals al preu del curs.

PLACES: 16

INSCRIPCIÓ AL MÒDUL I
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Número de telèfon de contacte *
preferiblement telèfon mòbil
Your answer
Vols apuntat-te també al Laboratori de DansAntic? *
Com ens vais conèixer? *
Tens més dubtes o comentaris?
(p.e. tens problemes d'horaris, dubtes sobre els materials...)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service