Bidrag til Digital Pride Parade 2020
Oslo Pride må avlyse som fysisk festival. Til gjengjeld skal vi sørge for digitale markeringer hvor alle kan vise sin støtte. Oslo Pride Parade er vårt mest synlige arrangement under festivalen, og vi jobber nå med å sy sammen en digital parade. Sendingen vil vare i omtrent 3 timer og være en blanding av live- og forhåndsinnspilte innslag. Sendingen vil avsluttes med paradeshow som blir livestreamet fra Gamle Hovedbiblioteket i Oslo. Vi ønsker at flest mulig av organisasjonene og gruppene som vanligvis deltar i paraden også bidrar til den digitale markeringen, og inviterer dere derfor til å sende inn deres bidrag.

Oslo Pride er en ikke-kommersiell festival drevet av frivillige. Pride Paraden er i utgangspunktet åpen for alle ikke-kommersielle aktører og kommersielle aktører som har et partnerskap med Oslo Pride eller identifiseres som LHBTQ-bedrifter. Enkeltpersoner eller små grupper trenger ikke melde seg på, det vil bli mulighet for å sende inn bidrag under sendingen

Kommersielle aktører som ikke har et partnerskap med Oslo Pride kan delta med korte bidrag på maks 30 sekunder om formålet er å vise mangfold blant de ansatte i bedriften, og det ikke reklameres for bedriftens tjenester eller produkter. Slik deltagelse koster 15 000 kr. Dette gjelder bedrifter som ikke allerede er partnere med Oslo Pride. Ønsker din bedrift å være partner eller støttespiller, send mail til partneransvarlig på eliane.wergeland@oslopride.no

Det er ikke anledning for frivillige aktører å bli sponset av kommersielle aktører uten avtale med Oslo Pride. Som kommersiell aktør regnes alle som som har næringsvirksomhet som formål, hvem som regnes som kommersiell og ikke avgjøres av Oslo Pride.

Format: Vi ønsker at det er best mulig kvalitet på videoene som sendes inn. Husk å ta hensyn til støy rundt innspilling osv. Mobilvideoer MÅ spilles inn i liggende format. Anbefalt tid er 15-45 sekunder avhengig av innhold. Oslo Pride har full redaksjonell frihet når det gjelder hvilket innhold vi velger å sende og garanterer ikke at innhold blir sendt.


Filer sendes til jenny@oslopride.no. Husk å markere filen tydelig med organisasjon/navn og "Parade 2020"

INNSENDINGSFRIST: 10.06.2020

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FRI OV + Oslo Pride. Report Abuse