FORMULAR ÎNSCRIERE Cursuri GRATUITE – Proiect POCU/726/6/12/136258 – “Consiliere profesională și formare profesională continuă în regiunile mai puțin dezvoltate”
CORPORACTIVE CONSULTING SRL, în calitate de lider al proiectului mai sus menționat, vă invită sa va inscrieti la cursuri acreditate ANC. Cursurile sunt acreditate, se finalizeaza cu examen si diploma primita in urma acestui curs este cu antet de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Cursurile se desfasoara in format fizic. In timpul orelor de teorie – se ofera catering: pauza de cafea si masa.
Persoanele eligibile sunt angajati cu domiciliul în România (cu varsta cuprinsa intre 25 si 65 ani), cu excepția regiunii București Ilfov.

Pentru orice întrebări vă stăm la dispoziție la adresa: office@corporactive.ro și la nr. de telefon: 0742/590945

Este important sa retineti ca participantii la cursuri vor trebui sa isi imbunatateasca situatia pe piata muncii dupa absolvirea cursului, pentru dovedirea acestui aspect fiind necesare urmatoarele documente:

1. Fisa de post initiala – inainte de intrarea in curs.

2. Dovada ca angajatului i s-a schimbat pozitia la locul de munca (daca este cazul, nu este obligatorie schimbarea pozitiei) - copie contract de munca sau o adeverinta care sa ateste pozitia initiala, copie Act aditional schimbare pozitie sau o adeverinta care sa ateste schimbarea pozitiei in cadrul organizatiei. Se va atasa un extras REVISAL.

3. Dovada ca salariul angajatului a fost marit – copii contract de munca si Act aditional sau o adeverinta care sa ateste atat salariul initial cat si marirea salariala. Se va atasa extras REVISAL.

4. Fisa de post actualizata - dupa curs se vor adauga cateva responsabilitati la fisa de post, care sa reflecte aplicarea cunostintelor acumulate la curs.

Inscrierea la cursuri se va face in ordinea inscrierii cursantilor in acest Google Form. Asadar, pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos:Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pentru a va da acordul in legatura cu prelucrarea datelor personale, va rog sa bifati: ''De acord'' in campul de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale, nu vom putea sa va facilitam inscrierea la cursul gratuit ales. *
Nume si prenume: *
Orasul de domiciliu pe care il aveti in cartea de identitate (buletin) este: *
Va rog sa mentionati numele companiei angajatoare: *
Numarul de telefon unde puteti fi contactat(a): *
Adresa de e-mail unde puteti fi contactat(a) *
Cursul la care doresc sa ma inscriu este: *
Required
Din fiecare curs sunt disponibile mai multe grupe! Mentionam ca primele grupe din cursurile de Manager Proiect, Specialist in activitatea de coaching si Manager resurse Umane vor incepe in luna Aprilie 2022. Calendarul cursurilor va fi organizat impreuna cu cursantii inscrisi, astfel incat acestia sa poata participa la cursuri.                                                                                          Multumim pentru inscriere, veti fi contactat in cel mai scurt timp de echipa proiectului, cu detalii organizatorice despre cursul la care v-ati inscris!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy