Апликација за семинарот за Емоционална Интелигенција

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  Ве молиме внесете валиден емаил
  This is a required question
  This is a required question

  Студентите учествуваат со симболична партиципација од 150ден. Побрзајте, штом бројот се пополни, ќе ја затвориме регистрацијата. Плаќањето се врши на лице место пред почетокот на семинарот, затоа е потребно да дојдете во Петок во 12:30 за да се регистрирате.

  This is a required question