Pici Piac érdeklődés
A Pici Piac egy babáknak-mamáknak-gyerekeknek szervezett dizájn vásár kizárólag válogatott minőségű, itthon készített, kézműves termékekkel vagy hazai prémium szolgáltatásokkal.

A 2019. július 14-ei vásárra már lezárult a jelentkezés, a következő (augusztus 25-ei és október 6-ai) Pici Piacra várhatóan július végén és szeptember elején lehet majd regisztrálni.
A következő vásárokra egyelőre még nem lehet jelentkezni, de itt jelezheted, ha érdekel a lehetőség! Az alábbi űrlapon megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni a regisztrációs linket, amin keresztül majd jelentkezni tudsz. Fontos: e-mailben, telefonon, facebookon nem érvényes a jelentkezés!

A beérkezett jelentkezők közül a zsűri majd titkos szavazással választja ki azokat a márkákat, akik részt tudnak venni a vásáron.
A zsűri mindig a következő szempontokat veszi figyelembe a kiválasztásnál:
- magas minőség és esztétikai érték
- érdekesség, relevancia a célcsoport számára
- egyediség, különlegesség
Ha úgy érzed, megfelelsz a feltételeknek, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy értesíteni tudjunk, ha elindult a regisztráció!
Köszönöm szépen,
Katona Eszter

Mi a márka neve, amivel szeretnél majd jelentkezni a Pici Piacra? *
A Te neved vagy egy kontakt személy neve *
(Akit értesítsünk, ha elindult a regisztráció)
e-mail címed *
(Ahova majd küldhetjük a regisztrációs linket)
Tájékoztatóul - az alábbiak a Pici Piacon való részvétel feltételei:
- a vásárra csak saját termékkel/szolgáltatással lehet jelentkezni, és ezen regisztráció elküldésével nyilatkozol, hogy az általad készített termék / kínált szolgáltatás a saját szellemi terméked, aminek minden jogdíját (vagy más hazai termék esetén annak forgalmazási jogát) birtoklod
- az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus részvételt, a jelentkezőket a fenti szabályok figyelembevételével mi választjuk ki, akik utána tudnak regisztrálni az adott eseményre
- amennyiben elfogadtuk a jelentkezésedet, e-mailben értesítünk és megírjuk a regisztrációval kapcsolatos további tudnivalókat
- mindenki maga felel a hatályos jogszabályoknak való megfelelésről, vagyis hogy az általad értékesített termékekkel kapcsolatban minden engedéllyel rendelkezel, minden számlázási, nyugtaadási kötelezettségnek eleget teszel, valamint a vásáron a saját és segítőid foglalkoztatásáért, bejelentéséért is te felelsz.
Rólunk (a szervező adatai)
Cégnév: My babyberry Kft.
Cím: 1122 Budapest, Maros utca 24.
Adószám: 24982795-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-192894
Kapcsolattartó: Katona Eszter
Telefonszám: 70/319-9824
E-mail cím: picipiac@babyberry.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Babyberry. - Terms of Service