Inschrijving Plusserskamp 2020
Beste Plussers en ouders

In deze onzekere tijden, proberen we toch wat vooruit te kijken naar de zomer, en natuurlijk het hoogtepunt van ons plussersjaar: Plusserskamp!! De leiding is alvast bezig aan de voorbereidingen en we hopen dat we er met z’n allen weer een geweldige editie van kunnen maken!

Dit jaar gaat ons kamp door van 5 tot 10 juli. We verwachten jullie op zondag 5 juli om 19u op de kampplaats in Gooik. Op vrijdag 10 juli zullen we samen met de bus terug naar Hoogstraten komen, waar jullie ouders jullie tegen de avond kunnen ophalen aan het plusserslokaal.

Omdat de leiding voor de voorbereidingen graag nu al een overzicht heeft van wie er mee gaat, willen we jullie vragen om voor 10 mei in te schrijven via dit formulier. Als we dan (hopelijk zo snel mogelijk) officieel groen licht krijgen voor ons kamp, zullen we de betaling regelen. De prijs van ons kamp bedraagt €95 per persoon, of €85 voor de tweede plusser van hetzelfde gezin.

In juni kan je nog een bezoekje verwachten van de leiding, met informatie over wat je moet meenemen, wanneer we precies zullen terug zijn, en alle andere dingen die jullie graag weten! (Oké, niet alles, we moeten toch nog een paar dingen een verrassing houden :) )

Mochten er ondertussen nog (financiële) vragen zijn, aarzel niet om iemand van de leiding te contacteren! Dit kan via de eigen groepsleiding of Ariane (ariane@plussers.com).

Wij kijken er alvast naar uit! Blijf ondertussen binnen en blijf gezond!  

De leidingsploeg
Eef, Inne, Janne, Hanneke, Arthur, Nicole, Lien, Laura, Thijs, Marieke, Ariane, Vincent, Willem, Siert, Sven, Toon, Jan, Mathieu

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy