CURS D'HIVERN 2020 - D'EL TELER DE MÚSICA A LA PROGRAMACIÓ I L'AVALUACIÓ COMPETENCIAL

Per fer la inscripció al Curs d'Hivern 2020, ompliu, si us plau, el següent formulari.
El pagament de la matrícula es farà efectiu a través de domiciliació bancària. Per aquest motiu, és necessari que indiqueu el vostre número de compte corrent i ens autoritzeu a fer el cobrament.
La inscripció es farà efectiva amb la confirmació de plaça i l'enviament de la factura justificativa a través del correu electrònic. L'adjudicació de places es farà per ordre d'inscripció (les places són limitades).
Aquesta activitat formativa compta amb el reconeixement del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
DADES PERSONALS
Cognoms, Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Ets subscriptor/a del Teler de Música? *
Correu electrònic *
Your answer
Adreça *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Municipi *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
El teu àmbit professional és: *
Centre/Institució on treballes
Your answer
INSCRIPCIÓ
Trobaràs tota la informació de l'oferta formativa 2019-2020 a http://www.telermusica.com/ca/oferta-formativa-del-teler-de-musica
Tria l'opció d'inscripció *
Núm. de compte corrent per a la domiciliació bancària (codi IBAN) *
Your answer
Autorització domiciliació bancària *
Autoritzo El Teler de Música a fer el cobrament corresponent a la modalitat d'inscripció triada a través de domiciliació bancària al núm. de compte consignat.
Required
Política de privadesa i autorització de gestió *
Amb l'enviament d'aquestes dades accepto la política de privadesa del Teler de Música i dono el consentiment perquè El Teler de Música pugui fer ús de les meves dades personals per a la gestió i la informació relativa a la inscripció al curs i a la seva oferta formativa. També autoritzo a El Teler de Música a fer el cobrament de l'import corresponent a la inscripció al curs indicat, i a fer el retorn o el cobrament d'imports quan s'escaigui. Avís legal i condicions a http://www.telermusica.com/ca/varis/54-avis-legal-i-politica-de-privadesa
Required
Consentiment Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) *
En compliment del RGPD, expresso el meu consentiment per tal que El Teler de Música pugui fer ús de les meves dades personals per a l'enviament a través de correu electrònic d'informació sobre El Teler de Música, la seva oferta formativa i/o altres informacions d'interès.
Required
Autorització ús d'imatges *
Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies i/o vídeos corresponents a les activitats del curs i que El Teler de Música pugui compartir-los a través de la seva aula virtual (http://formacio.telermusica.com/), en la seva pàgina web (www.telermusica.com) o en les seves plataformes i materials de difusió.
Required
Comentaris
Si tens algun dubte, suggeriment o vols fer-nos algun comentari, fes-ho aquí.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy