Tenzin Wangyal Rinpoche: Vindecare Tibetană prin Sunete și Practici de Viață Lungă în Budapesta 8-9-10 Septembrie

Informații & Inregistrare
Despre invățătură
Pentru prima oară în Ungaria participanții vor avea ocazia să experimenteze practica vindecării prin sunete sacre- o practică binecunoscută în budhismul Bön, străvechea tradiție a Tibetului și a Imperiului Zhang Zhung.

Din vremuri străvechi și până astăzi practicile de meditație din diferite tradiții spirituale au folosit sunetul și vibrația lui ca pe o unealtă esențială pentru vindecare. Prin intonarea și incantarea silabelor sacre și a mantrelor practicanții spirituali, vindecătorii și persoanele obișnuite pot avea acces la purificare și pot restabili armonia într-o varietate de dimensiuni fizice, emoționale, psihologice și spirituale.

Tradiția tibetană budhistă Bön este una din cele mai vechi și neîntrerupte linii de invățături care folosesc sunetul pentru bunăstarea practicanților lor. Ghidat de minte și condus de respirație prin canalele subtile, sunetul, prin puterea lui, deschide potențialul de vindecare a bolii și de dizolvare a tulburărilor energetice, precum și de trezire a calităților pozitive cum sunt iubirea, fericirea, compasiunea și echilibrul sufletesc.

Tenzin Wangyal Rinpoche ne va ghida in practica simplă dar elegantă a celor Cinci Silabe Războinice, dupa cum a fost revelată în textele străvechi din tradiția spirituală budhistă Bön a Tibetului. Intonarea sau incantarea celor cinci „silabe de bază” sau sunete sacre, cunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare, în timp ce ne fixăm atenția pe cele cinci chakre corespondente sau centri energetici din corp, creează o rezonanță puternică ce este un medicament direct și potent ce poate vindeca toate nivelurile de experiență: fizic, emoțional și mental. Această practică reprezintă o metodă pas-cu-pas de experimentare a schimbării pozitive în voi, în legăturile voastre cu familia, prietenii și colegii, în comunitatea și cultura voastră.

Lectură sugerată: Vindecarea Tibetană prin Sunete de Tenzin Wangyal Rinpoche

În acest week-end de învățături Tenzin Wangyal Rinpoche va introduce de asemenea participanții în practica de viață lungă compusă de Tsewang Rigdzin, „Regele Vieții Lungi”. Această practică ne ajută să trăim o viață nu doar mai lungă ci și mai plină de însemnătate pentru toate ființele. Învățătura se va încheia cu transmisia (lung) a acestei practici astfel încât toți participanții vor fi capabili să continue practicile acasă sau în sesiunile de practică de grup în cadrul comunității noastre.

Învățătura va fi predată în limba engleză, cu traducere în limbile maghiară și română.

Tenzin Wangyal Rinpoche
Despre Tenzin Wangyal Rinpoche
Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche, fondator și director spiritual al Institutului Ligmincha (www.ligmincha.org), este un autor apreciat, precum și un maestru foarte respectat și iubit de către discipoli de-a lungul Statelor Unite, Mexicului și Europei. Vorbind o engleză fluentă, Tenzin Rinpoche este binecunoscut pentru înțelepciunea sa adâncă, pentru stilul său de predare clar și captivant și pentru abilitatea de a face ca străvechile învățături tibetane să fie foarte accesibile și relevante pentru viețile occidentalilor.
Cele Cinci Silabe Războinice
Tsewang Rigdzin
Program
Vineri, 8 septembrie 2017:
6pm - 8pm: Introducere asupra Vindecării Tibetane prin Sunete
(Pentru această sesiune participarea este limitată la 180 persoane, dar este planificată transmiterea ei prin Facebook live)

Sâmbătă, 9 septembrie 2017:
9 am – 12:30 pm: Vindecarea Tibetană prin Sunete - Învățături și practică comună, cu o pauză de jumătate de oră
12:30 pm – 2 pm: Pauză de prânz
2 pm – 5:30 pm: Vindecarea Tibetană prin Sunete - Învățături și practică comună, cu o pauză de jumătate de oră
5:30 pm – 6 pm: Întrebări și Răspunsuri

Duminică, 10 septembrie 2017
9 am – 12:30 pm: Practica de Viață Lungă – Învățaturi și practică comună, cu o pauză de jumătate de oră
12:30 - 2 pm: Pauză de prânz
2 pm – 5:30 pm: Practica de Viață Lungă – Învățături, practică comună și transmisie (lung), cu o pauză de jumătate de oră

Locul de desfășurare a învățăturilor
Centrul Cultural MOM
18 Csörsz Street, Budapest, 1124, Hungary
Hartă: https://goo.gl/maps/ZdgegTMoc6T2

Introducerea de vineri: Sala de la etajul 1 (spațiul este limitat la 180 persoane)
Învățăturile de sâmbătă și duminică: Sala de Teatru

Ofrandă și înregistrare, informații
Ofranda pentru curs este de 60 EUR pentru înregistrarea în avans prin completarea acestui formular. Înregistrarea este confirmată doar după transferul unui avans de 30 EUR.

Deoarece spațiul pentru Introducerea de vineri este limitat, vor putea să participe doar primii 180 de participanți confirmați. Intenționăm să transmitem această parte prin Facebook pentru cei care nu pot fi prezenți acolo.

Vă rugăm să completați acest formular o singură dată, urmând ca noi să vă trimitem informațiile viitoare pe adresa dvs de mail.

Fără înregistrarea prealabilă prin email, ofranda este de 80 EUR și va fi plătită la biroul de înregistrare.

Înregistrarea la locul învățăturilor va fi posibilă vineri, 8 septembrie, începând cu ora 16:30 și sâmbătă 9 septembrie, începând cu ora 7:30 dimineața.

Atenție: cazarea va trebui organizată individual. Mai jos găsiți o listă cu câteva opțiuni disponibile. Acestea se află în apropierea locației învățăturilor:
la 3 minute de mers pe jos de locație: Jagello Hotel http://jagellobusinesshotel.hu/en
8-10 minute de mers pe jos de locație: Novotel Budapest City Hotel: http://www.novotel.com/gb/hotel-0511-novotel-budapest-city/index.shtml
Alte Hoteluri*** în apropiere:
Charles Hotel http://www.charleshotel.hu/
Hotel Bara http://www.hotelbara.hu/en/index.php
Villa Hotel Kristal http://kristal.hu/eng/homepage

Numele dvs (prenume, nume de familie) *
Your answer
Adresa dvs de email (vom trimite la această adresă un răspuns automat cu detalii importante, astfel încât asigurați-vă că ați scris-o corect. Dacă nu primiți niciun email după trimiterea formularului înseamnă că adresa a fost scrisă greșit) * *
Your answer
Înregistrare pentru învățături (Atenție: înregistrarea este posibilă doar pentru Vineri-Sâmbătă-Duminică SAU Sâmbătă-Duminică. Sesiunea de vineri este plin, dar on-line de transmisie in direct este planificat!) *
Ați dori să vă trimitem informații despre opțiunile pentru prânz? (Meniu vegetarian) *
Ați dori să vă înregistrați la newsletter-ul săptămânal Ligmincha Ungaria? *
Despre Ligmincha Ungaria
Ca parte a comunității Ligmincha International, fondată de Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche, misiunea Ligmincha Ungaria este sprijinirea scopului rețelei internaționale, acela de a păstra străvechile învățături, transmisii și practici ale tradiției budhiste Bön din Tibet. Ca și religie indigenă a Tibetului și una din cele mai vechi tradiții spirituale păstrate integral, tradiția Bön are o moștenire bogată și unică. Pentru atingerea acestui scop Ligmincha are ca țel introducerea într-un mod autentic a acestor tradiții în lumea occidentală, astfel încât ele să rămână benefice atunci când sunt integrate în cultura vestică modernă.
Mai multe informații despre Ligmincha Ungaria: www. ligmincha.hu și www.facebook.com/ligmincha.hungary/
Light of the Golden Sun - Un film despre budhismul Bön.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms