Prijava za Isključimo nasilje Ideaton #NisiSama
U okviru globalne kampanje 16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja, realizujemo kampanju "Isključimo nasilje" - tražimo IT rješenja koja pokrivaju teme rodnih stereotipa, pitanja nasilja nad ženama i djevojkama, platforme za konsultacije i podršku, SOS linije, dijeljenje informacija i jačanje svijesti o nasilju nad ženama i rodno zasnovanom nasilju.

Potrebno je da imate ideju koja kroz upotrebu tehnologija (kreiranje mobilnih aplikacija, web platformi i sličnih opcija) rješava neko od pitanja rodno zasnovanog nasilja, rodnih stereotipa, stvara sisteme podrške i pruža informacije.
Za početak je potrebno da imate ideju, a na Ideatonima ćete te ideje obilikovati i razvijati zajedno sa našim mentoricama iz IT oblasti i ženskih prava, te rodno zasnovanog nasilja.

Ukoliko vam je stalo do prevencije i rješavanja problema rodno zasnovanog nasilja, rušenja stereotipa ili se bavite programiranjem i vješti ste u kreiranju različitih IT rješanja, prijavite se na Ideatone - da zajedno #IsključimoNasilje!
Ime i prezime *
Email adresa *
Organizacija/Univerzitet/Institucija/Prijavljujem se kao pojedinac/ka *
Broj (mobilnog) telefona *
Grad iz kojeg dolazim(o): *
Prijavljujem se za Ideaton: *
Imam tim: *
Ukoliko ste na prethodno pitanje odgovorili sa Da, molimo Vas upišite imena i prezimena članova tima, kao i koja je njihova uloga u timu. *
Ukoliko ste na prethodno pitanje odgovorili sa Ne, molimo objasnite koja je vaša oblast znanja i interesovanja u okviru ove teme. *
U nekoliko rečenica objasnite vašu ideju - šta je ideja, koja je ciljna grupa i koji cilj ostvaruje. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Propulsion. Report Abuse