Ilmoittautumislomake eläinkommunikointikurssi
Katariina Alongin Coaching with Connection- vuorovaikutus- ja eläinkommunikaatiokurssi Vaasassa 15-16.5.2021!

Kurssilla opitaan eläinkommunikaation perusteet: mitä eläinkommunikaatio on, miten se tehdään ja miten sitä voi käyttää. Opimme myös lisää intuitiosta, omasta ja muiden energiasta sekä sydämemme sähkömagneettisesta kentästä. Teemme konkreettisia harjoituksia intuitiomme herkistämiseksi ja opettelemme harjoitusten kautta kommunikoimaan eläinten kanssa etänä sekä mahdollisesti myös livenä.

Meille jokaiselle on synnyinlahjana annettu kyky olla näkymättömässä yhteydessä eläimiin ja luontoon, mutta tämä kyky on usein vuosien kuluessa unohtunut. Tule mukaan kurssille avaamaan aistejasi ja löytämään oma tapasi olla yhteydessä eläimiin! Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja uteliaan asenteen. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen. Oppimisympäristö on avoin ja hyväksyvä, jokainen on tervetullut sellaisena kuin on.

Katariina on opiskellut eläinkommunikaatiota vuodesta 2009 erilaisilla kursseilla Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on perehtynyt aiheeseen myös kirjallisuuden kautta sekä nettiluennoilla. Lisäksi hän on opiskellut myös mm. tunneviestintää, positiivista psykologiaa, luovuutta ja HeartMath-sydäntekniikkaa. Tällä hetkellä hän opiskelee Trust Technique-valmentajaksi. Eniten hän on kuitenkin oppinut itse eläimiltä, joiden viisaus ei lakkaa mykistämästä.

Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, eläinten ja itsen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikaatiossa ovat Katariinalle tärkeitä asioita.

Kurssin hinta on 200€, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Yhden kurssipäivän pituus on noin 6 tuntia. Ota mukaan omat eväät. Myös mahdollinen majoitus hoidetaan omatoimisesti.

Kurssin toteutuspaikka Vaasassa, riippuu osallistujamäärästä. Paikka ja kellonajat ilmoitetaan osallistujille niiden tarkentuessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!❤️


Katariinan nettisivut: www.coachingwithconnection.com
Kuuntele myös Katariinan podcast Hevonen – opettajani Spotifysta, Suplasta, iTunesista tai Soudcloudista.

Finnbyn tallin sivut: www.finnbyntalli.fi / www.facebook.com/finnbyntalli / www.instagram.com/finnbyntalli
HUOM: paikat täynnä, ilmoittaudu varasijalle. Varasijan osallistumismaksua ei makseta vielä, vaan vasta jos paikka vapautuu sinulle
Osallistujan nimi
Syntymäaika
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Postiosoite
Mahdolliset allergiat?
Erityistä huomioitavaa?
Sitova ilmoittautuminen ja maksaminen
Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu 200€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilisiirtona, Finnbyn talli; FI28 8311 7710 6263 77. Huom: maksaessasi mainitse viestikentässä osallistujan nimi. Tarvittaessa voit pyytää laskun.

Emme korvaa mahdollisia poissaoloja tai peruutuksia.

Huom: osallistujilla ei ole järjestäjän puolesta tapaturmavakuutusta, joten huolehdithan että osallistujalla on oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus voimassa. Kiitos!
Tervetuloa ❤️

Lämpimästi tervetuloa eläinkommunikointikurssille!

Ystävällisin terveisin,

Essi Jäntti
essi.jantti@gmail.com
0405195899

Finnbyn talli
Pentintie 10
65280 Vaasa

www.finnbyntalli.fi
www.facebook.com/finnbyntalli
www.instagram.com/finnbyntalli
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy