Formë aplikimi në “Global Entrepreneurship Academy”: Dega "Sipërmarrje dhe Menaxhim" (Edukim-Trajnim për profesionistë)
Përshëndetje! Ju falenderojme për interesimin e treguar ndaj “Global Entrepreneurship Academy”, përkatësisht në degën "Sipërmarrje dhe Menaxhim".

Ju lutem, plotësoni të dhënat tuaja në formën e mëposhtme, dhe ne do t’ju kontaktojmë brenda pak ditëve për të zhvilluar së bashku intervistën online nëpërmjet kompjuterit, laptopit, tabletit ose telefonit tuaj ose fizikisht në zyrën tonë tek ETC Galeria, në Tiranë.

Më shumë informacion mbi Akademinë GEA:

◼️ Ne ofrojmë edukim dhe trajnim multidimensional 3 mujor dhe 5 mujor të zhvilluar nga profesorë të njohur dhe sipërmarrës që vijnë nga bota e biznesit, organizatave dhe shoqatave, me një ekspertizë shumëvjecare dhe konkrete në tregun shqiptar por jo vetëm. Trajnimi zhvillohet në gjuhën shqipe. E vecanta e Akademisë GEA? E gjithë dija dhe praktika që do të jepet tek ne është plotësisht aplikative. Ne synojmë t'ju formojmë profesionalisht me gjithcka që nuk jua mëson universiteti mbi biznesin.

◼️ Më shumë informacion mbi degën "Sipërmarrje dhe Menaxhim":

Kurrikula 3 mujore: https://academyentrepreneurship.com/sipermarrje-dhe-menaxhim-edukim-trajnim-per-profesioniste-3-mujor/

Kurrikula 5 mujore: https://academyentrepreneurship.com/sipermarrje-dhe-menaxhim-edukim-trajnim-per-profesioniste-5-mujor/

◼️ Të gjithë pjesëmarrësit në fund të trajnimit do të pajisen me certifikatë.

◼️ Kushtet e regjistrimit: Secili nga kandidatët që ka mbaruar shkollën e mesme dhe është mbi 18 vjeç, ka një edukim bachelor apo ka mbaruar master shkencor/profesional është një kandidat i mundshëm për të kryer këtë trajnim.


Email: info@academyentrepreneurship.com
Website: http://academyentrepreneurship.com/
Mund të dërgoni sms në +355 69 334 0922
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Emër Mbiemër *
Mosha juaj *
Profesioni juaj ose dega e studimit *
Numri juaj i telefonit *
Nëse keni pyetje për ekipin tonë, ju mund t’i drejtoni në hapësirën e mëposhtme.
Faleminderit për plotësimin e formës së mësipërme! Ne do t'ju kontaktojmë në ditët në vijim.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy