Vrijblijvend inschrijven voor Festivalmakkers
Mooi dat er je er bent! Stichting Festivalmakkers helpt verenigingen met het vullen van de clubkas. Je inschrijving is vrijblijvend en je kunt je te allen tijde uitschrijven. We doen altijd ons best om tot een leuk aanbod te komen waar je als vereniging ook een feestje aan overhoudt. En natuurlijk óók een mooie bijdrage voor de clubkas.

Vergoedingen voor verenigingen en stichtingen kunnen per festival verschillen. Doormiddel van een *schenking ontvangt je stichting of vereniging de vergoeding.

Met je inschrijving hebben we een duidelijk beeld van wat je voorkeuren zijn, daardoor ontvang je alleen mails met aanbod dat aan jouw wensen voldoet. Wel zo makkelijk, vinden wij ook. Wanneer je de agenda ontvangt, kun je je vereniging of stichting direct inschrijven, alle informatie (vergoedingen, shifttijden, aantallen, plaats etc.) vind je altijd in dezelfde agenda (mailing).

Heb je vragen of is het niet helemaal duidelijk? Stuur een berichtje naar hallo@festivalmakkers.nl en we helpen je zo snel mogelijk.

*Je komt alleen in aanmerking voor een schenking als je een vereniging of stichting bent, als je voor jezelf wil helpen of met een vriendengroep, liggen de vergoedingen anders en heb je ook een ander inschrijfformulier nodig. Stuur in dat geval een mail naar hallo@festivalmakkers.nl.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Wat is de naam van je vereniging? *
Wat is de vestigingsplaats van je vereniging? *
Contactpersoon vereniging
Als contactpersoon van je vereniging zorg jij voor het organisatorische gedeelte. Je overlegt met iemand van Festivalmakkers over alle zaken die je wil weten en geeft daarnaast je updates door. Dit kan gaan om aantallen, gegevens van je vereniging voor de uitbetaling, een kilometervergoeding of allerlei andere zaken. Je kunt ook een extra contactpersoon opgeven als je dit graag samen met iemand anders doet.
Voor- + achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer (optioneel)
Voorkeuren en wensen
De onderstaande vragen gaan over jouw voorkeuren en wensen als vereniging. Denk daarbij aan functies, shifttijden, actieradius, dieetwensen etc. Om nog even terug te komen op het belangrijkste punt: alles kun je vrijblijvend invullen. We vragen de informatie voor je om tot een passend aanbod te komen en je niet ondergesneeuwd wordt met festivals wat je in eerste instantie toch te ver weg vindt.
Hoeveel kilometer wil je reizen voor een festival? *
We bedoelen hiermee je actieradius, gezien vanaf de vestigingsplaats van je vereniging. Uiteraard kun je kosteloos parkeren en kun je bij de meeste festivals in aanmerking komen voor een kilometervergoeding, mits je carpoolt. De vergoedingen, voorwaarden en andere zaken worden altijd gecommuniceerd vóórdat je je kunt inschrijven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Wederom, je bent altijd vrij om niet in te gaan op het aanbod voor welke reden dan ook.
Met hoeveel mensen denk je ongeveer op een festival te kunnen helpen? *
We snappen dat dat enigszins een beetje koffiedik kijken is, maar het zou mooi zijn als je een schatting kunt doen.
Heeft je vereniging ervaring met helpen op festivals? *
Welke functies spreken je aan? *
Required
Wil je nog iets kwijt, zijn we iets vergeten te vragen of heb je opmerkingen? Die kun je hier kwijt
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stichting Festivalmakkers. Report Abuse