PRIJAVNICA ZA EDUKACIJSKI CIKLUS ZA RAZVOJ AKTIVACIJE GRAĐANA
Kako uključiti građane u svoje djelovanje, što znači uključiti volontere u svoj rad i kako probuditi volonterizam zajednice, kako napraviti velike stvari gotovo ni iz čega, a čija vrijednost ispunjava i razvija čitavu zajednicu?

Na "Edukacijskom ciklusu za razvoj aktivacije građana" kroz projekt "Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier" moći ćete saznati odgovore na ova pitanja i kako se praktično suočiti s ovim izazovima.

Svi polaznici koji će sudjelovati na sve tri radionice dobit će potvrdu o završenom Edukacijskom ciklusu za razvoj aktivacije građana.


VRIJEME ODRŽAVANJA EDUKACIJA: 22.,25. i 27. siječnja 2020. od 9 do 15 sati (+ 2 sata vašeg samostalnog rada).

LOKACIJA: Zgrada Scheier, Ul. Matice hrvatske 2, Čakovec.

VODITELJICA EDUKACIJA: Marina Kolar, obrt Konekta.

Edukacije se financiraju iz projekta "Nove prakse - sudioničko upravljanje zgradom Scheier", a Vaše sudjelovanje je besplatno.

Prijave su obavezne, a broj sudionika je ograničen.

Prijaviti se mogu: predstavnici udruga članica Platforme za Društveni centar Čakovec, predstavnici društvenih, kulturnih i umjetničkih udruga, organizacija i ustanova, predstavnici Grada Čakovca i Međimurske Županije te svi ostali zainteresirani građani.Email address *
O EDUKACIJSKOM CIKLUSU
Kroz edukacijski ciklus od 3 cjelodnevne radionice na interaktivan način će se obraditi teme: aktivno građanstvo, volontiranje, razvoj kampanja i akcija, povećanje vidljivosti programa u zajednici, timski rad.

1. DAN: Volonterstvo za organizatore volontiranja i volontere, aktivizam. (srijeda, 22. siječnja 2020.)

2. DAN: Razvoj kampanja i akcija, timski rad. (subota, 25. siječnja 2020.)

3. DAN: Povećanje vidljivosti programa u zajednici. (ponedjeljak, 27. siječnja 2020.)

Cilj edukacija je razviti kompetencije sudionika za navedene teme kako bi mogli samostalno organizirati aktivnosti za aktivaciju građana u sukreiranju programa i aktivnosti koje provodi Platforma za Društveni centar Čakovec, ali i u udrugama/institucijama koje predstavljaju.

Edukacije vodi Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, iza koje je 18 godina organizacija akcija i kampanja, razvoja volonterskih programa, edukacija volontera i organizatora volontera te kreiranja različitih projekata za razvoj zajednice i aktivnog građanstva. Certificirana je edukatorica Švicarskog programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj i razvoj zajednice.
VAŠ ANGAŽMAN
Očekujemo aktivno sudjelovanje svih sudionika kako bi edukacije i radionice u konačnici polučile kvalitetne i konkretne rezultate
PROJEKT NOVE PRAKSE - SUDIONIČKO UPRAVLJANJE ZGRADOM SCHEIER
Platforma za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier u siječnju 2020.godine organizira Edukacijski ciklus za razvoj aktivacije građana.

Projekt je financiran od Europske unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (natječaj Kultura u centru) u 100% iznosu od 2.499.436,82 kn, a partner Platforme za Društveni centar Čakovec na projektu je Međimurska županija. Trajanje projekta je 24 mjeseci, a završava zaključno s 29. listopadom 2020. godine.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Platforma za Društveni centar Čakovec. Report Abuse