Comissions de la Casa Orlandai
Les comissions de treball de l’Associació Cultural Casa Orlandai són àrees de participació obertes a tothom que hi vulgui participar, espais de treball d’àrees concretes que són el motor de la dinamització del centre cívic Casa Orlandai: cada comissió es dedica a un tema o aspecte concret de la gestió de la Casa Orlandai o de l’associació.

Es troben un cop al trimestre per fer una revisió de la tasca desenvolupada i, sobretot, pensar en el proper trimestre. Ara, però, obrim les comissions a la participació online i permanent, per faciliar que tothom pugui dir la seva sobre la Casa Orlandai!

Anima't i participa!
Nom i cognoms *
PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), l'informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, recollides del propi interessat o de fonts públiques, seran tractades sota la responsabilitat de l’ ASSOCIACIÓ CULTURAL CASA ORLANDAI per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a JAUME PIQUET, 23, 08017 BARCELONA (BARCELONA). Email: info@casaorlandai.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.agpd.es.
Mail de contacte *
Vols rebre per mail la convocatòria de la propera setmana de les comissions *
Sobre quin àmbit vols aportar? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Cultural Casa Orlandai. Report Abuse