Culinary Traditions ifjúsági találkozó Romániában, 2017. augusztus 20-30.
Kérjük, pontos adatokat adjon meg. --- A kiválasztás végeredményéről emailben küldünk értesítést. Az utazásra kiválasztottakat telefonon is felhívjuk.
Név
Your answer
Telefonszám
(körzetszámmal)
Your answer
Email cím
(@)
Your answer
Lakcím
(irányítószámmal)
Your answer
Születési dátum (év.hónap.nap)
Your answer
Milyen szinten beszél angolul?
Milyen végzettséggel rendelkezik?
Your answer
Mi a jelenlegi foglalkozása?
Your answer
Hol dolgozik most?
Your answer
Hogyan kapcsolódik az élelmiszer-gazdasághoz?
(Az Élelmiszerklub aktív önkéntese vagy közvetlen hozzátartozója számára a fenti kérdés így módosul: Hogyan kapcsolódik az alapítványhoz?)
Your answer
Miért szeretne részt venni ezen a programon?
Your answer
Az ifjúsági találkozón tanultakat hogyan és kinek tudja átadni?
Your answer
Megjegyzése, kérdése, észrevétele
Your answer
I. Jelentkezésemmel elfogadom: A szállás és étkezés ingyenes --- Az utazási költséget a román szervezet utólag megtéríti 170 Euro összegig --- Regisztrációs díj: 25 ezer Ft az Élelmiszerklub Alapítvány részére fizetendő az utazási jegy vásárlása előtt távszámla ellenében. (Kivétel: az alapítvány aktív önkéntese vagy közvetlen hozzátartozója, aki nem fizet regisztrációs díjat.)
Required
II. Jelentkezésemmel vállalom a következőket: Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása --- Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása --- Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után és egy héten belül megküldése az Élelmiszerklub Alapítványnak --- A tapasztaltak átadása másoknak.
Required
III. Jelentkezésemmel vállalom, hogy kiválasztásom esetén a román ifjúsági találkozón annak teljes időtartama alatt és aktívan részt veszek. Elfogadom, hogy esetleges betegségem esetén egy programról való hiányzásom csak kinti orvosi vizsgálatról kiállított papírral igazolható.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms