Μείωση Άγχους Μέσω Ενσυνειδητότητας (MBSR) | Group Live Online • Δήλωση Ενδιαφέροντος
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα Μείωσης Άγχους-MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) είναι το μόνο επιστημονικά/ιατρικά επιβεβαιωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα για τη μείωση και διαχείριση του άγχους της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέττης (https://bit.ly/3rvfmOk). Έχει διάρκεια οκτώ (8) εβδομάδες και περιλαμβάνει μια (1) εβδομαδιαία συνεδρία. Πρόκειται για ένα άκρως βιωματικό πρόγραμμα που διδάσκει πρακτικές για την μείωση του άγχους από όπου και αν προέρχεται και μεθόδους αποτελεσματικής διαχείρισης στρεσογόνων καταστάσεων. Ταυτόχρονα καλλιεργεί την ενσωμάτωση μιας στάσης ζωής με περισσότερη ψυχική ισορροπία και ανθεκτικότητα. Η εκπαιδευτική μεθοδολογία βασίζεται σε καθοδηγούμενες ασκήσεις διαλογισμού, mindful movements, καταγραφή ημερολογίων, σύντομες διαλέξεις, εξέταση ερωτήσεων και αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα ατομικής πρακτικής. Η ατομική πρακτική αποτελεί καθοριστικό και αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης και έχει ως στόχο να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπορούν να αφιερώνουν περίπου 45’ την ημέρα για ατομική πρακτική, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος.

▸ Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://bit.ly/2o1QjFC

ΠΑΡΟΧΕΣ (Group Live Online)
Το online ομαδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: 9 Συναντήσεις* ● 22 ώρες διαδραστικής εκπαίδευσης από εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτή MBSR (8 Ομαδικές συνεδρίες online x 2 ώρες & 1 Ολοήμερη ομαδική συνάντηση x 6 ώρες διά ζώσης*) ● 36 ώρες αναλυτικό πρόγραμμα εβδομαδιαίας ατομικής πρακτικής βασισμένο σε ηχητικά καθοδηγούμενες ασκήσεις και τήρηση ημερολογίων ● Δωρεάν συμμετοχή στις ολοήμερες συναντήσεις μελλοντικών ομαδικών προγραμμάτων.

* Η ολοήμερη συνάντηση διά ζώσης 6 ωρών (mini retreat) θα προγραμματιστεί μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Online μέσω Zoom (https://zoom.us)

ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ *
Κανονική: 230 €
▸ 2+ Συμμετοχές: 200 € / Άτομο
▸ Απόφοιτοι Mindfulness 360: 200 €
▸ Εργαζόμενοι Σε Δημόσια Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας: 150 € **
▸ Άνεργοι/Φοιτητές: 100 € **
▸ 4+ συμμετοχές ή δημιουργία κλειστού group (κατόπιν συνεννόησης)

* Μόνο ενός είδους έκπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά συμμετοχή.
** Απαραίτητη βεβαίωση εργασίας, κάρτα ανεργίας ή πάσο σε ισχύ αντίστοιχα.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
1) Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά) και κάντε "κλικ" στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" όταν ολοκληρώσετε. Οι πληροφορίες που δίνετε είναι αυστηρά εμπιστευτικές και πρόσβαση έχουν μόνο οι εκάστοτε συντονιστές/εκπαιδευτές του προγράμματος.

2) Μετά την αποστολή της φόρμας:
α) Εφόσον υπάρχει προγραμματισμένος κύκλος, θα λάβετε email με πληροφορίες για να έχετε μια τηλεσυνάντηση γνωριμίας (Zoom / Skype) με τον εκπαιδευτή του προγράμματος.
β) Αν ΔΕΝ υπάρχει προγραμματισμένος κύκλος θα ενημερωθείτε έγκαιρα μέσω email όταν προγραμματιστεί.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (Zoom)
- H/W: Desktop/laptop, Σύνδεση Ίντερνετ (ταχύτητα 24 Mbs+), Κάμερα & Μικρόφωνο (Ενσωματωμένη ή εξωτερική).
- S/W: Εγκατάσταση εφαρμογής Zoom (Δωρεάν)
-------------------------------------------------------------------
Το πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικό και κατά καμία έννοια θεραπευτικό και απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής ψυχικής φροντίδας, επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης ή ιατρικά ενδεδειγμένης φαρμακευτικής αγωγής/θεραπείας. Εάν αντιμετωπίζεται ψυχολογικό ή άλλο πρόβλημα υγείας, απευθυνθείτε σε κατάλληλο ιατρό ή/και επαγγελματία υγείας.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mindfulness 360. Report Abuse