Hackathon – Aplikim për pjesëmarrje
Aplikimet zgjasin deri më 5 Maj 2021.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Emri i ekipit: *
Email: *
Nr. i telefonit kontaktues: *
Qyteti, Adresa: *
Emrat e tjerë dhe informatat kontaktuese (numri i telefonit, emaili) i të gjithë anëtarëve të ekipit, përfshirë edhe ju: *
Emri i plotë dhe numri i telefonit i të gjithë anëtarëve të ekipit, p.sh. 1. EMRI dhe Mbiemri - Numri i telefonit, 2. EMRI dhe Mbiemri - Numri i telefonit, etj
Profli i disa prej rrjeteve tuaja sociale, URL (Facebook, Instagram, Tweeter, LinkedIn, YouTube) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy