Workshop: A Common European Language for Sustainable Building Assessment
Poštovani/a,

Hrvatski savjet za zelenu gradnju, kao etablirani član Svjetskog savjeta za zelenu gradnju, u prilici je organizirati stručnu radionicu na temu “A Common European Language for Sustainable Building Assessment” – Framework (level’s) te ovim pozivamo da se istoj pridružite.

Stručna radionica održava se u četvrtak, 9. studenog 2017. godine od 9:00 do 13:00 sati u suradnji sa jednom od tvrtki članica Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Sika Croatia d.o.o. na lokaciji SIKA Educational center, Puškarićeva 77/a, Lučko – Zagreb, Croatia. Radionica je besplatna za sve dionike samo je potrebno potvrditi Vaše sudjelovanje ispunjavanjem ove ONLINE PRIJAVNICE.

Radionici će se odazvati visoki predstavnici iz Europske komisije i Svjetskog savjeta za zelenu gradnju te relevantni dionici na području prijenosa zakonske regulative iz Europske unije u našu zemlju.

Ovog ljeta, Europska komisija je objavila svoje politike iz područja EU održivog građenja – smjernice za utvrđivanje konkretnih indikatora koji neku zgradu čine održivom nalaze se u dokumentu EU Framework (level's) o čemu više možete doznati ovdje. To će biti glavna tema radionice. Dokument Framework (level's) će pomoći definirati buduće smjernice za ocjenu održivosti zgrada diljem Europe s ciljem razvoja alata ocjenjivanja zgrada u kontekstu njihove održivosti. Isto će pomoći kreirati zajednički pristup u navedenom ocjenjivanju baziranom na već postojećim i međunarodno priznatim certifikatima zelene gradnje usmjeravajući graditeljski sektor diljem Europe ka principima mjerenja cjeloživotnih troškova zgrada kao dijela europskih smjernica kružne ekonomije.

Veselimo se Vašem dolasku!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prezime sudionika
Ime sudionika
Naziv tvrtke
Titula
E-mail
Mobitel
Sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, „izjavljujem da se E-mail adresa i ostali pripadajući podaci mogu koristiti u marketinške svrhe te da se isti podaci dostave sponzorima, partnerima i ostalim sudionicima skupa.
*
Hvala Vam na prijavi!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy