RODAUTORS
Formulari d'inscripció a la 3a edició del Festival Itinerant de Cantautors i Cantautores RODAUTORS. Recomanem haver llegit les bases abans d'enviar el formulari. Estarà obert des del 23 de gener al 20 de març. La 3a edició tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny de 2019 al poble de Torrebesses (Lleida).
Nom i Cognoms *
Your answer
Nom artístic *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Lloc de residència *
Your answer
Descripció de la proposta *
Breu descripció (aproximadament 150 paraules). La descripció s'utilitzarà per a presentar el Cantautor o Cantautora a la web i al Festival.
Your answer
Músics acompanyants? *
Cada participant podrà anar acompanyat, com a màxim, de dos músics més. Es podrà fer servir qualsevol tipus d'instrument excepte bateria (per qüestions tècniques i de format del festival).
INSTRUMENTS *
Diga'ns quins instruments faràs servir, tant tu com els músics que t'acompanyen, a la teva actuació.
Your answer
Enllaç d’un vídeo *
L'enllaç al vídeo d'una cançó interpretada en directe i en un format el més semblant possible a la proposta que presenteu al festival. Si no teniu cap video penjat a la xarxa, podeu enviar-ho per correu electrònic a festival@rodautors.com un cop finalitzat aquest formulari. Si per algun motiu no voleu que es faci servir el vídeo per a ser penjat a la web o xarxes socials feu-nos-ho saber també via correu electrònic.
Your answer
Pàgina web
Your answer
Xarxes i plataformes web
Enllaç de les pàgines on podem trobar-vos (Facebook, Instagram, Twitter, Spotify, Bandcamp...)
Your answer
Tens disponibilitat per poder estar present durant tot el Rodautors? *
El festival ofereix de forma gratuïta a tots els musics seleccionats l'allotjament , les dietes de tot el cap de setmana. Ja que alguns dels objectius del festival són crear un espai de convivència i germanor entre tots els participants i oferir espais d’intercanvi de coneixements, experiències i habilitats, valorem especialment (tot i que no es condició indispensable) l'assistència a totes les activitats i concerts que es proposen. Els horaris previstos els teniu a les bases del festival.
Required
Acceptes les bases del festival?
Amb l'enviament d'aquest formulari acceptes les bases de la 3a edició Festival Rodautors que tindrà lloc al poble de Torrebesses durant els dies 8 i 9 de Juny de 2019.
IMPORTANT! Requeriments per formalitzar la inscripció
Un cop omplert i enviat aquest formulari, i per fer efectiva la teva inscripció, cal enviar un correu electrònic a festival@rodautors.com amb una fotografia (per poder fer difusió a la web i xarxes socials) i el RIDER TÊCNIC (músics, instruments, microfonia i altres especificacions tècniques necessàries).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service