06/07/2020 - (17H_19H) JORNADA sobre: Casos pràctics de regularització laboral de les persones migrades, a càrrec de Raquel Prado. Amb la col·laboració de Femprocomuns SCCL.
L'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us proposem poder participar d'aquesta jornada. Per a inscriure's i fer-vos arribar el link a la sessió cal que empleneu el formulari següent:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Adreça electrònica *
DNI *
Organització o empresa  de la qual formes part
Telèfon de contacte *
Acceptació del caràcter subvencionat d'aquesta acció. Normativa i registre de dades personals
L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades estan sota la responsabilitat de La Sargantana Dalt de la Vila, SCCL, amb CIF F61165437, com a entitat coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord.

Us informem que la finalitat és la gestió i tractament de les dades de les persones participants en les actuacions subvencionades i que es fa d’acord amb l’Ordre TSF/234/2017, de 13 d'octubre, per la qual s'aproven les bases que han de regir la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme i és obligació de l’entitat beneficiària de la subvenció, disposar d’una autorització expressa de la persona participant de les actuacions.

Quan ens doneu el vostre consentiment,  podeu retirar-lo en qualsevol moment,  La Sargantana Dalt de La Vila, SCCL, amb CIF F-61165437, informa, conforme al reglament general de protecció de dades, que les dades personals facilitades i recollides s’emmagatzemaran en el fitxer ATENEU COOPERATIU del Barcelonès Nord i es tractaran, sota la seva responsabilitat amb la finalitat de:

1) Remetre informacions que puguin ser del vostre interès per qualsevol mitjà.
2) Comunicar les vostres dades a l’òrgan concedent de la subvenció, en concret a la Direcció general d’Economia Social, el Tercer Sector,  les Cooperatives i l’Autoempresa que podrà fer les següents verificacions: Comprovació de la vostra identitat.

Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les que han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-vos per escrit a La Sargantana Dalt de La Vila, SCCL. domiciliat al Carrer Sant Sebastià núm. 2, 08911, Badalona, o enviant un correu electrònic a info@ateneubnord.cat indicant al sobre o a l’assumpte del missatge: Ateneu Cooperatiu Barcelonès Nord Política de Privacitat. En virtut de l´exposat entendrem que en el supòsit de facilitar-nos les seves dades ens autoritza expressament per realitzar el tractament de les mateixes conforme al descrit anteriorment.

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, pots fer-ho mitjançant un escrit o a la seva seu electrònica (https://seu.apd.cat).
Accepto
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy